Zpoždění MS a jednorázové růžové špinění. Máte podobnou zkušenost?

lexa2000
1. lis 2023

Dobrý den,
snažíme se o mimčo, už jsem 2x potratila a otěhotnění nebylo nikdy hned takže jsem si dělala naději když jsem měla zpoždění tento měsíc.
No aktuálně mám 8. den zpoždění, test jsem dělala 5. den zpoždění a byl negativní. Jenže včera večer jsem měla jednorázové růžové špinění a to bylo vše, od té doby nic. Je pravda že jsem nemocná, brala jsem léky na bolest a v říjnu Macu tak možná jsem to nějak oddálila. Většinou se mi ms rozjede hned, ne takto. Na těhotenství si naději už nedělám, testy jsem měla vždy pozitivní už třeba 2 dny před ms ale četla jsem tady nějaké diskuze že ženy měly pozitivní test klidně i 14 dní po vynechání ale to asi nebude můj případ 😁 tak jen zda s tím nemáte někdo zkušenost. Ještě počkám a v pondělí bych zašla na gyndu, to už snad budu ok.
Máte někdo takovou zkušenost? Díky

pivonka88
6. lis 2023

@lexa2000 ja to mela stejne ted naposled. Uz jsem byla presvedcena, ze tehotna jsem, protoze zpozdeni jsem nikdy nemela a mela jsem ruzovy vytok/mini spineni a doufala jsem, ze se jedna o uhnizdovani. Testy negativni a ms prisla 9. den zpozdeni 😏 pekne si to s nami hraje.. byla jsi nakonec u doktora?

lexa2000
autor
6. lis 2023

@pivonka88 nakonec jsem to 10. Den taky dostala 🥺 takže jsem nikde nebyla, asi prostě jen zpoždění ale co si budeme, taky jsem doufala v těhotenství 😭

pivonka88
6. lis 2023

@lexa2000 to me mrzi.. a naprosto ti rozumim.. ja mela vzdycky na den, temer na hodinu presnou ms i po vynechani HA. Tak jsem si rikala ze to urcite musi vyjit