Dobrý den,
snažíme se o mimčo, už jsem 2x potratila a otěhotnění nebylo nikdy hned takže jsem si dělala naději když jsem měla zpoždění tento měsíc.
No aktuálně mám 8. den zpoždění, test jsem dělala 5. den zpoždění a byl negativní. Jenže včera večer jsem měla jednorázové růžové špinění a to bylo vše, od té doby nic. Je pravda že jsem nemocná, brala jsem léky na bolest a v říjnu Macu tak možná jsem to nějak oddálila. Většinou se mi ms rozjede hned, ne takto. Na těhotenství si naději už nedělám, testy jsem měla vždy pozitivní už třeba 2 dny před ms ale četla jsem tady nějaké diskuze že ženy měly pozitivní test klidně i 14 dní po vynechání ale to asi nebude můj případ 😁 tak jen zda s tím nemáte někdo zkušenost. Ještě počkám a v pondělí bych zašla na gyndu, to už snad budu ok.
Máte někdo takovou zkušenost? Díky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lexa2000 ja to mela stejne ted naposled. Uz jsem byla presvedcena, ze tehotna jsem, protoze zpozdeni jsem nikdy nemela a mela jsem ruzovy vytok/mini spineni a doufala jsem, ze se jedna o uhnizdovani. Testy negativni a ms prisla 9. den zpozdeni 😏 pekne si to s nami hraje.. byla jsi nakonec u doktora?