Ahoj, někdo zkušenosti při braní Inofolicu? Kdy se nedostavila menstruace? Komu se to při braní inofolicu rozhašílo? Děluji
@klarka28 a boleli té bradavky na dotek?
@janousek26 když jsi nedostala MS
@janousek26 mne, nakonec jsem musela na vyvolavaci injekci. Prsa nebolela, podbrisek ano.
@cekypetra mě pod bříšek nebolí spíše ty prsa 😏
@cekypetra žádné příznaky na MS nemám 😏
Přesně resim totez, minulý není první s inofolic těmi sáčky a ovulace se posunula až na 25 DC, ted beru inofolic combi premium... 18. 5 jsem byla na preventivní prohlídce, dle doktora asi už ovulace byla neb žádný dominantní folikul neviděl nebo pro velký úspěch že by tento cyklus byl bez ovulace? No nevím pokud by byla ovu dřív jak říkám doktor už bych měla 1-2dny zpozdeni, ale testovat se bojím v březnu jsem v 6tt potratila dvě embryjka... Prsa bolí ale to každý měsíc jen chodím častěji čůrat ald v tomto období vždy trpím na močové cesty tak nevím, doufala jsem k inofolic než zkusime opět IUI, ale že mi udělá takový bugr v cyklu to je nečekané :(
@levinstonka já test negativni,,, minuly měsíc jsem MS měla až po 55 dnech a to ještě až po injekci 😒 s právě pak mě MUDr. Doporučila inofolic s tím že nemám vůbec ovulaci😔😔 tak pokud mám čekat zda potvora nedojde nebo se to srovná ještě...
@janousek26 i já mám negativní test takže opravdu asi rozházeny cyklus, pry že ho inofolic srovná a ono ne, no asi dobře balení a zkusim sanus
@levinstonka právě MUDr mi doporučila inofolic že se mi to srovná a ono prdlajs,,,
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janousek26 mě se to stalo minuly cyklus, kdy jsem ho začla brát po půlce cyklu. Teď už to vypadá, že to bude ok