Zpoždění...

hajglish
11. zář 2021

Zdravim,chci se zeptat nebo ani ne zeptat,ale asi spis vypovidat.Minuly mesic jsem ms dostala uz o 5 dni driv nez mam 25DC.Ms mam zhuruba v prumeru 29-31 DC.Vzdy me cca tyden pred ms boli prsa a to kazdy mesic,ale tenhle mesic me vubec prsa nebolela.Dnes jsem 33DC a dneska me zacinaji bolet prsa.Uz nevim co s tim.Jinak test jsem si delala ve ctvrtek 31DC a byl negativni.Bojim se udelat dalsi,protoze toho zklamani bylo uz dost.Jinak se snazime 2 roky.Dekuji,ze jsem si mohla postezovat a snad to nikoho nepohorsi

kafr
11. zář 2021

My jsme neplodnost řešili 7 let, moc dobře si pamatuju to zoufalství každý měsíc... Drž se 😘
Ke zpoždění: právě proto, že jsme to řešili takto dlouho a já furt běhala na folikulometrie, tak jsme zjistili, že když mám ovulaci z levého vaječníku, mám cyklus 28 dní (někdy i 31) a když z pravého - což ovšem bylo jen čtvrtletně (!!!), tak mám cyklus max 25 dní.
Ženská plodnost je jedna velká záhada.
Samozřejmě ti nezbyde než čekat, nebo testovat. 🙄 Držím palce 😘

hajglish
autor
11. zář 2021

@kafr Noo hezky teda,moc dekuji uvidime co z toho bude

hajglish
autor
11. zář 2021

@kafr pokud ms nedorazi dneska zkusim zitra test

kafr
11. zář 2021

@hajglish zkus, jednou tam ty dvě čáry být přece musí! 💪😎 Navíc zpoždění už máš...

zelenaesmolda
11. zář 2021

@kafr
spis by to mela prestat neustale resit 🙂

hajglish
autor
11. zář 2021

@zelenaesmolda 😂😂😂😂😂

zelenaesmolda
11. zář 2021

@hajglish
nevim co je na tom vtipneho,psychika dela hodne

kafr
11. zář 2021

@zelenaesmolda jo dělá, o tom žádná... Ale těch věcí, které ovlivňují plodnost je tak straaaaaaaašně moc. Jak už jsem psala, řešili jsme to 7 let, dodnes mě vytáčí k nepříčetnosti kecy o psychice. Ono to fakt nikdo neřeší nonstop, my jsme si kolikrát dali pauzu, koupili chalupu, přestavěli ji od základu na luxusní RD, dovolená u moře... Při všech těchto věcech jsem si musela vyslechnout, jak konečně přijdu na jiné myšlenky a nebudu na TO myslet, že se to konečně povede.
Realita: postoj Mudr: vám to nejde? Tak ivf. Žádná snaha najít a řešit problém, vše jsem musela pozjišťovat sama a výsledek byl chyba v mém imunitním systému - likvidoval spermie. 😂 To by ani psychika nepřečůrala.

hajglish
autor
11. zář 2021

@zelenaesmolda Vy 😉Ja jsem psychicky vyrovnana 😉☺️jen jsem sile tady chtela vypsat z neceho.Tot vse 😉Preji krasny sobotni odpoledne 👍😉

hajglish
autor
11. zář 2021

@zelenaesmolda Jinak za ty 2 roky jsem to vazne ted totalne prestala resit nasla si novou praci kde jsem spokojena,jen me tohle ted uplne vykolejilo nic vic

danca2719
14. zář 2021

@hajglish My se snažili 4 roky, po celou dobu chodim do IVF Ostrava i Praha, dvě laparky a přesto vždy zjistili, že je vše v pořádku. Partner 100% výsledky jak z imunologie tak z genetiky já tak samo nikde žádný problém, ovulace každý měsíc ukázková, partner spermiogram ukázkový. Každý měsíc jsem se pořad pozorovala, občas mi zpětné přijde, že jsem si některé i věci vsugerovala, protože tak moc jsme po dítěti toužili. 18.8 jsem šla na kontrolu do IVF jako každý měsíc, mám úžasného lékaře tady v Ostravě a v ten den mi řekl, máte krásný folikul a můžeme zkusit IUI pokud budete chtít a já mu řekla, že tento měsíc nechci jelikož 23.9. Odlitame na 15 dnů na dovolenou, řekl ze to mám aspoň zkusit, tak jsem do toho šla ale ne s tím, že by se zadařilo, vůbec jsem na to nemyslela, byla jsem prostě přesvědčena, že se to nepovede, jelikož tolik dovolených uz bylo a nikdy se nezadařilo a světě div se 20.9. Jdu na kontrolní UTZ, jelikož jsem těhotná po 4 letech co jsem to opravdu z hlavy vypustila. 😊 Neříkám, že psychika hraje velkou roli při pokusu otěhotnět, ale z části určitě ano. Já jsem toho sama příkladem a to vlastně jsem ani žádné příznaky neměla jen meškajici MS, a když jsem nikdy těhotná nebyla tak jsem příznaky měla pokaždé a vždy to bylo jen PMS. Vám držím moc palce ať to vyjde jak si přejete ❤️🙏🏽

hajglish
autor
14. zář 2021

@danca2719 Dekuji moc,bohuzel dnes se ms dostavila,ale jsem rada,ze prisla a konecne vim na cem jsem.My se snazime 2 roky,doma mam 8mi leteho syna a pred 2 roky jsem otehotnela,ale bohuzel byl ZP a musela jit na revizi,mela jsem pak trochu komplikace a od te doby uz to jsou 2 roky a nic

danca2719
14. zář 2021

@hajglish To mě mrzí ☹️ Ale na každého miminko čeká, určitě se dočkáte. Někdy to hold trochu trvá, ale pak to stojí za to. Hlavně hlavu vzhůru, za par dnů se zas můžete snažit 🥰🙏🏽