Zdravim,chci se zeptat nebo ani ne zeptat,ale asi spis vypovidat.Minuly mesic jsem ms dostala uz o 5 dni driv nez mam 25DC.Ms mam zhuruba v prumeru 29-31 DC.Vzdy me cca tyden pred ms boli prsa a to kazdy mesic,ale tenhle mesic me vubec prsa nebolela.Dnes jsem 33DC a dneska me zacinaji bolet prsa.Uz nevim co s tim.Jinak test jsem si delala ve ctvrtek 31DC a byl negativni.Bojim se udelat dalsi,protoze toho zklamani bylo uz dost.Jinak se snazime 2 roky.Dekuji,ze jsem si mohla postezovat a snad to nikoho nepohorsi
@kafr
spis by to mela prestat neustale resit 🙂
@zelenaesmolda 😂😂😂😂😂
@hajglish
nevim co je na tom vtipneho,psychika dela hodne
@zelenaesmolda jo dělá, o tom žádná... Ale těch věcí, které ovlivňují plodnost je tak straaaaaaaašně moc. Jak už jsem psala, řešili jsme to 7 let, dodnes mě vytáčí k nepříčetnosti kecy o psychice. Ono to fakt nikdo neřeší nonstop, my jsme si kolikrát dali pauzu, koupili chalupu, přestavěli ji od základu na luxusní RD, dovolená u moře... Při všech těchto věcech jsem si musela vyslechnout, jak konečně přijdu na jiné myšlenky a nebudu na TO myslet, že se to konečně povede.
Realita: postoj Mudr: vám to nejde? Tak ivf. Žádná snaha najít a řešit problém, vše jsem musela pozjišťovat sama a výsledek byl chyba v mém imunitním systému - likvidoval spermie. 😂 To by ani psychika nepřečůrala.
@zelenaesmolda Vy 😉Ja jsem psychicky vyrovnana 😉☺️jen jsem sile tady chtela vypsat z neceho.Tot vse 😉Preji krasny sobotni odpoledne 👍😉
@zelenaesmolda Jinak za ty 2 roky jsem to vazne ted totalne prestala resit nasla si novou praci kde jsem spokojena,jen me tohle ted uplne vykolejilo nic vic
@hajglish My se snažili 4 roky, po celou dobu chodim do IVF Ostrava i Praha, dvě laparky a přesto vždy zjistili, že je vše v pořádku. Partner 100% výsledky jak z imunologie tak z genetiky já tak samo nikde žádný problém, ovulace každý měsíc ukázková, partner spermiogram ukázkový. Každý měsíc jsem se pořad pozorovala, občas mi zpětné přijde, že jsem si některé i věci vsugerovala, protože tak moc jsme po dítěti toužili. 18.8 jsem šla na kontrolu do IVF jako každý měsíc, mám úžasného lékaře tady v Ostravě a v ten den mi řekl, máte krásný folikul a můžeme zkusit IUI pokud budete chtít a já mu řekla, že tento měsíc nechci jelikož 23.9. Odlitame na 15 dnů na dovolenou, řekl ze to mám aspoň zkusit, tak jsem do toho šla ale ne s tím, že by se zadařilo, vůbec jsem na to nemyslela, byla jsem prostě přesvědčena, že se to nepovede, jelikož tolik dovolených uz bylo a nikdy se nezadařilo a světě div se 20.9. Jdu na kontrolní UTZ, jelikož jsem těhotná po 4 letech co jsem to opravdu z hlavy vypustila. 😊 Neříkám, že psychika hraje velkou roli při pokusu otěhotnět, ale z části určitě ano. Já jsem toho sama příkladem a to vlastně jsem ani žádné příznaky neměla jen meškajici MS, a když jsem nikdy těhotná nebyla tak jsem příznaky měla pokaždé a vždy to bylo jen PMS. Vám držím moc palce ať to vyjde jak si přejete ❤️🙏🏽
@danca2719 Dekuji moc,bohuzel dnes se ms dostavila,ale jsem rada,ze prisla a konecne vim na cem jsem.My se snazime 2 roky,doma mam 8mi leteho syna a pred 2 roky jsem otehotnela,ale bohuzel byl ZP a musela jit na revizi,mela jsem pak trochu komplikace a od te doby uz to jsou 2 roky a nic
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
My jsme neplodnost řešili 7 let, moc dobře si pamatuju to zoufalství každý měsíc... Drž se 😘
Ke zpoždění: právě proto, že jsme to řešili takto dlouho a já furt běhala na folikulometrie, tak jsme zjistili, že když mám ovulaci z levého vaječníku, mám cyklus 28 dní (někdy i 31) a když z pravého - což ovšem bylo jen čtvrtletně (!!!), tak mám cyklus max 25 dní.
Ženská plodnost je jedna velká záhada.
Samozřejmě ti nezbyde než čekat, nebo testovat. 🙄 Držím palce 😘