Ahoj, s pritelem se snazime 6 mesicu o miminko, ted mam 10 dni spozdeni, ale testy jsou negativni. Je mozne, ze je brzo? Delala jsem si i digitalni test a nic..😔
Po vysazeni prasku se mi menstruace srovnala skoro hned a ted 10 dni spozdeni, co by to mohlo byt? I kdyz pocit mam ze by se ms mela dostavit, ale porad nic.
Dekuju za nazory🙂
Raději si zajdi k mudr, může to být i cysta ☹
Minulý měsíc jsem měla ještě větší zpoždění. Mohla se ti posunout ovulace...
Stres 😉
@denimom vy se snazite o miminko a ty si nebxla 3roky na gynde? Mela bys tam zajit..az budes tehotna budes tam stejne porad..
@leniczka23 autorka ale píše ze měla před 3 lety cystu, ne ze byla před 3 lety nás gynde.
@leniczka23 😂😂 chodim pravidelne letos uz 3x teda🙂
@denimom to si moc sikovna😊 moc drzim palce at se brzy zadari😊 a jeste jednou se omlouvam🌷
Holky a stalo se vám některé, že jste měly menstruaci 2 dny a byly těhotné..? Vzdy to mám cca 5 dní dost silné a bolestive. Teď jsem měla tahy, pichani pouze před ms a pak o ms jsem ani nevěděla. Nebrala jsem žádné léky, ani jsem nebyla nemocná, měla jsem ji silnou, ale o něco méně, než jindy, začala mi 30. a včera už jen hnědá jako konec ms, dnes cisto. Jsme v takové zapadlé dedine, nikam se odtud nedostanu, až v pondělí si koupím test.
Já spoždění měsic , asi 3 testy negativní, krevní taky nic. Tak trochu zklamání. Myslím si že máme nějakou hormonální nerovnováhu ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Může to být nějaká hormonální nerovnováha, nachlazení atd.