Zpožděná ms, 15.dpo, tt negativní. Je možné, že se něco ještě objeví na testu?

majka116
18. bře 2021

Ahojte 🙂
Už sama sebe nechápu.😀
Ovulaci jsem měla potvrzenou utz ze bude 19 DC. Styk proběhl i před i po. Lutealni fázi jsem ještě nikdy neměla delší než 14 dnů, menstruace měla přijít někde mezi 15-17.3, menstruace stále nikde, test negativni. Dnes jsem 34DC a 15 dpo, kolem 8-11dpo velké bolesti v podbrisku, žaludek na vodě, a hustý bily výtok který je do teď. Myslíte ze je možnost ze se na testu ještě něco objeví nebo už spis mám cekat na ms? Většinou před ni ještě spinim, ale teď ani to ne.
Děkuji za případné odpovedi,názory, cokoliv, nemám o tom ani s kým mluvit😣🙏🏽

alex97
18. bře 2021

@majka116 Já měla zpoždění 9dni a těhotenský test mi ukazoval negativní.V 10 dnu zpoždění sem si udělala ten digitální a nakonec tam bylo +..Nic méně když se stresujete nebo změna jídelníčku ovlivní MS..Ze stresu sem neměla MS klidně měsíc ale pak sem proležela 3 týdny v křeči..A to sem měla 2 roky přesně MS ani o 1 den zpoždění.Zkuste vydržet.

majka116
autor
18. bře 2021

@alex97 Já pravé nestresuju vůbec, nemám teď z čeho, o miminko se sice snažíme chceme moc, ale už je to delší dobu a tak jsem se přestala pořad stresovat, jen jsem zpoždění neměla od listopadu kdy jsem měla biochemicke, tak nechci sby to dopadlo stejně

alex97
18. bře 2021

@majka116 Ja už to také vzdala..A najednou sem ve 12tt..Tak hodně štěstí. Snad se splní o čem toužíte 🤞✊✊

majka116
autor
20. bře 2021

@alex97 tak ms přišla, a zpozdena byla asi tím ue jsem dnesk zjistila ze mám covid.

alex97
20. bře 2021

@majka116 Je tak se brzo vylečte..Covid a MS je nejhorší kombinace co ženská může chytnout 🙄
Tak příště. Ale zkuste jist kyselinu listovou to mi také pomohlo k otěhotnění.

prcccek
28. bře 2021

@alex97 jak dlouho jste užívala kyselinu listovou než se podařilo?

alex97
29. bře 2021

@prcccek začala sem koncem listopadu..Ale už sme to nějak neřešili plodné dny a tak a najendou v únoru těhotenský test na 2 čárkach..Už sme to s přítelem chtěli vzdát..Ale povedlo se ..