Ahoj,
ano, jsem si vědoma toho, že nejlíp bude vědět Dr., co a jak.
Dnes je to týden, co mám zpoždění. V říjnu jsem sice měla nechráněný styk, ale den na to, přišla MS, která sice trvala pouhé dva dny. Vždy mě bolí prsa 14 dní před očekávanou menstruací a teď? Vůbec žádná bolest. Test jsem si zkoušela dělat a byl samozřejmě negativní. Jediný, co na sobě pociťuji, tak je motání hlavy, častá zimnice a píchání v podbřišku, před pár dny lehké špinění. Jsem z toho v šoku, nikdy jsem neměla tak velké zpoždění a ještě ty prsa, že vůbec nebolí. Jinak mám menstruaci pravidelnou. Řekla jsem si, že počkám maximálně do konce listopadu a pak se objednám k doktorce. 🤔 Je to divný. Bazální teplotu jsem si dnes měřila a mám 37°, ještě se zkusím změřit hnedka ráno.
Díky
Zkus i dnes, pokud nic
Ahojky holky,
moje poslední perioda byla od 29.12-3.1. Ovulace byla 10.1.podle ovulačních testů a slabého špinění. Další MS měla přijít 23.1., dneska je 27. a mě se menstruace ještě nedostavila. Když se mi opozdila, tak to byl max 1-2 dny.
Poslední test jsem si zkoušela včera ( Mama test ) a byl negativní. Stalo se tohle některé z vás? Děkuji za odpověď.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Těhotenský test jsi zkoušela?