Zoufalá... Máte podobnou zkušenost?

rootham
4. bře 2021

Ahoj kočky. Nie som najmladšia.. Snažíme sa dlho. Skúsili sme aj 2x ivf, ale foliky nerastli. Po nejakych vitaminoch som bola u gyn na kontrole. Po 2 cykly videla 20 az 22mm folik. Nasledoval ovitrelle a snazenie doma. Žiaľ, nič z toho. Navyše - posledna ms v decembri a nedávno sme šli do CAR, co s tým. Ci native, ci soft... Vraj jedine DAROVANE VAJICKA... Zly HP, zväčšené vajcovody... Vraj prirodzene to nepôjde vobec a aj o darovanych pochybuju. Ze tekutina, co je vo vajcovodoch, sa moze vyliať do maternice a mozny plod zabit. Mate podobnú skúsenosť? Ci viete dať kontakt na nejakého liečiteľa? Uz vážne neviem, co si počať. Nemáme este ani jedno dieťa. V podstate ma v car odpísali... 😪

tasimia
4. bře 2021

@rootham já byt tebou bych to nevzdala, problém jako ty nemám ale... Já měla na přirozené otěhotnění dle Dr, Caru asi tak 1% a prý to je ještě hodně.. vše špatně. A teď nám ta neplodnost leží v postýlce.. nevzdávej to a zkus jiný CAR.

rootham
autor
4. bře 2021

@tasimia jeee. Krásne. Ďakujem za podporu. Povieš mi viac? Kolko si mala rokov, ak to nie je tajné. Kedy to bolo atď? Áno, hovoria, ze to nemám vzdať, ale mam 42 rokov. Nemám uz čas na rozdávanie. Uz včera bolo neskoro... 😕

rootham
autor
4. bře 2021

@tasimia a gratulujem 🌹

kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
rootham
autor
4. bře 2021

@kevi1 nevybrala som si to. Najskôr nebol vhodný patrner. Potom roky bez partnera. Ked zacal twnto vzťah mala som 35 on 30. Nešla som ho hned uhanat na dieťa. Potom sme tomu davali voľný priebeh. Potom prišli problémy. Ale toto mi akože vyčítas???

rootham
autor
4. bře 2021

@kevi1 normálne si ma naštvala. Ešte k tomu rodáčka! Myslíš si, ze som CHCELA dieťa v 40??? Kokos dik za radu. Takú si nechaj radšej. Nepoznáš pozadie a sudis. Hnusne

kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
rootham
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
merope
4. bře 2021

Pokud ti je přes 40, tak bohužel nejde pořádně ani adopce kojence. Darovaná vajíčka můžou být dobrá cesta. Mám a je to prostě moje zlatíčko.

kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
rootham
autor
4. bře 2021

@merope vďaka. A koľko má tvoj drobček?

jjasmina
5. bře 2021

Radu nemám, ale fajn chlapa jsem taky konečně potkala ve 35, ale my sme do toho šli po hlavě, otehotnela jsem nakonec ani ne po.půl roční známosti.

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
me_druhe_ja
5. bře 2021

@rootham Radu nemám, ale držím palce. A nerozčiluj se nad těma chytrackama podle kterých si za to můžeš sama. Jasně, že je nejplodnější kolem 20 a časem se to zhoršuje, ale taky na dítě musí být dva a dneska chlapi děti nechtějí a nebo až pozdě. Potkat chlapa, co chce třeba v 25 potomka je zázrak. Taky mám zkušenost s ex, že jsem čekala a nedockala se. A tak mám dve děti v 33 a 35 a chtěla jsem kolem 27. Člověk míní, život mění..... Nevzdávej se naděje.

levandule_k
5. bře 2021

@rootham 1)Přestala bych na sebe vyvíjet tlak, že musím mít dítě, i když ho hodně chceš. Prostě takové myšlenkové uvolnění, že nejsi špatná nebo méněcenná, že nemáš dítě.
2) Obrátila bych se na MUDr. Hanu Máslovou, minimálně si s ní vygooglila, přednášky rozhovory, dělá obor, co nazývá psychosomatická gynekologie. Ženy mají určité problémy, které potlačí a to se projeví vnitřně, ale dá se s tím pracovat. Ale člověk si musí připustit svoje problémy a odpustit si. Např. některé ženy produkují látky, jež dokážou zabít spermie partnera, u jiných mužů nemají problém a jsou ženy, jejichž imunitní systém dokáže zabít všech mužů, ale když tohle tělo začalo dělat, může zase přestat, akorát ne všem se to podaří.
3) Mně nadchly cviky a meditace na pánevní dno tady dle té stránky http://www.ditevitano.cz/ Výsledky nevím, ale líbí se mi to.
Já jsem hodně alternativní v některých směrech, kdybys chtěla napiš sz.

merope
5. bře 2021

@kevi1 Co já četla materiály, tak je, že mezi matkou a dítětem má být max 40 let. Ale pak jsem se dozvěděla, že záleží na situaci a prý možné je ledacos. Ale chlap třeba do pěstounské péče jít nechtěl. Sama jsem si začala zjišťovat info o hostitelské péči. Ale pak se podařilo.

merope
5. bře 2021

@rootham 2 roky.

kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
merope
5. bře 2021

@kevi1 Jj, pěstouni jsou na tom trošku jinak. Partner nechtěl.

asinehri
5. bře 2021

@rootham a proč nejdes na odejmutí těch vejcovodů? Zvýší to úspěšnost IVF.

rootham
autor
5. bře 2021

@jjasmina to sa dobre číta, také fajn správy. My sme začali skúšať po roku... Podarilo sa asi po dvoch rokoch, ale skončilo to zamlcanym potratom

kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
rootham
autor
5. bře 2021

@kelerub krásne... ❤️ Ďakujem za správu. Nejde o presvedčenie... Je to skôr z mojej strany... Že nebude moje atď. Neviem, či chápeš. Proste som sa raz chcela pozrieť na svoje dieťa a hľadať v ňom svoju podobu , črty, možno niečo z mojich vlastností... Neviem 😕

rootham
autor
5. bře 2021

@me_druhe_ja ĎAKUJEM 😘. Si moc zlatá. Veru, treba na to dvoch...

rootham
autor
5. bře 2021

@levandule_k ahooooj. Jej si zlatá, ze si napísala. Tuknem ti ako si na tom ty a ako sa ti darí 😉. Dik za info 😘

rootham
autor
5. bře 2021

@asinehri uz mam 2 LSK za sebou, kde spriechodnovali vajcovody. A spriechodnili posledne. Este som tomu chcela dať šancu. Tam uz nie je krok späť

rootham
autor
5. bře 2021

@merope skvelé, ze sa ti podarilo. Gratulujem 😉

asinehri
5. bře 2021

@rootham nemyslím si, že by mělo smysl ponechávat sactosalpingy, ve věku 42 let, když tvoje vaječníky nereagují na stimulaci. Když budeš využívat darcovske vajíčka, stejně to bude IVF a vejcovody nevyužiješ.

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz