Ženy potřebuju názor. Myslíte, že můžu mít druhou ovulaci??
Před týdnem jsem jí měla. Vždycky to na sobě poznám. Udělala jsem si ovulacni test a čárka jak poleno. Od včera mě bolí zase břicho, tak jsem si udělala test a přijde mi, že čárka začíná trošku sílit (než když bývá jindy)!! Snažíme se o mimco, sex máme docela často. Snažíme se už 14m😶😶
@martikbertik asi bych vyzkoušela TT test někdy ovu ukáže TT ...
To je poměrně běžné.
Tělo se chystalo na ovulaci, hormony vystřelily nahoru, vše naoko probíhalo normálně. Na poslední chvíli ale nedošlo k uvolnění vajíčka, tělo ovulaci stopnulo. A teď to zkouší znovu. Ten týdenní rozdíl je úplně typický. Pravděpodobně se i posune termín MS.
Ne, pokud jsou dvě ovulace, je to opravdu v rozmezí několika hodin, určitě ne dnů.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martikbertik Výjimečně se stane, že se uvolní dvě vajíčka v rozmezí třeba pár hodin, ale podruhé za cyklus s týdenním rozestupem mi přijde zvláštní. Ale doktor nejsem, tak kdo ví, občas mám pocit, že možné je všechno=) Možná bych zkusila i těhotenský test, ovulační testy reagují i na hcg. Sice je ještě dost brzy, pokud by byla ta ovulace před týdnem.... moc bych na to nesázela...ale zkusit se to může=)