Znovu ovulace?

martikbertik
5. led 2023

Ženy potřebuju názor. Myslíte, že můžu mít druhou ovulaci??
Před týdnem jsem jí měla. Vždycky to na sobě poznám. Udělala jsem si ovulacni test a čárka jak poleno. Od včera mě bolí zase břicho, tak jsem si udělala test a přijde mi, že čárka začíná trošku sílit (než když bývá jindy)!! Snažíme se o mimco, sex máme docela často. Snažíme se už 14m😶😶

laxesis
5. led 2023

@martikbertik Výjimečně se stane, že se uvolní dvě vajíčka v rozmezí třeba pár hodin, ale podruhé za cyklus s týdenním rozestupem mi přijde zvláštní. Ale doktor nejsem, tak kdo ví, občas mám pocit, že možné je všechno=) Možná bych zkusila i těhotenský test, ovulační testy reagují i na hcg. Sice je ještě dost brzy, pokud by byla ta ovulace před týdnem.... moc bych na to nesázela...ale zkusit se to může=)

lencaa11
5. led 2023

@martikbertik asi bych vyzkoušela TT test někdy ovu ukáže TT ...

ruzova_pastelka
5. led 2023

To je poměrně běžné.

Tělo se chystalo na ovulaci, hormony vystřelily nahoru, vše naoko probíhalo normálně. Na poslední chvíli ale nedošlo k uvolnění vajíčka, tělo ovulaci stopnulo. A teď to zkouší znovu. Ten týdenní rozdíl je úplně typický. Pravděpodobně se i posune termín MS.

leniczka23
5. led 2023

Ne, pokud jsou dvě ovulace, je to opravdu v rozmezí několika hodin, určitě ne dnů.