Ahoj holky, znamená slabá čárka na ovu testu vůbec něco? Třeba, že ovulace teprve bude? Nebo už byla? Díky moc ...
Teprve teď se začínám snažit poznat na svém těle tyto věci, nikdy jsem si ničeho moc nevšímala 😎
Evidentně metoda ta kalendářová moc nevychazí 😖
Myslíte ze to ma vliv ? Ta štítná ? Ja mam posledni dobou docela dlouhe cykly a kazdy mesic jinak jednou 44 pak 36 42 nebo 38... a beru tabletky letrox 50 .. a nedaří se nam otěhotnět
@leniiid štítná žláza na to má určitě vliv, ale tak chodíte na kontrolu na endokrino, ne? Tam bych řekla, že se pokouším... a jak dlouho to zkoušíte?
Já měla kdysi zjištěnou sníženou hladinu hormonu HTS, nic jsem ale nepociťovala, žádné problémy, dostala jsem eutyrox a postupně jsme ho snížili až vynechali a byla jsem OK. Říkala mi ale, že když otěhotním tak musím chodit na kontroly. Chodím teď jen pravidelně cca 2 roky, teď jsem tam byla a hormon je opět hraniční. Dostala jsem jen jód. tak nevím ... 🙂 Ale myslím, že jsem v pořádku 🙂
@leniiid Proč myslíte, že nemáte? Já si myslím že mám, jen nevím kdy no, nikdy jsem to nesledovala 😀 až teď zjišťuju různý věci 🙂
Tak to jdete na kontrolu za chvilku, uvidíte, poradíte se s doktorkou. Já bych se považovala za zdravou a starosti si nedělala, dokud se nezjistí opak 🙂 zbytečně se stresovat navíc...
No tak byla jsem na gyndě a doktorka mi toho moc nerekla 😔 prý tam prasklý folikul nevidí nebo co to rikala tak ze pry ovu proběhla a nebo neprobíhá vubec 😔 doporučila mi nosifol máte stím někdo zkušenosti ? A něco na dlouhé cykly asi neznáte že..
Já se obávám, že v tomto nejsem dobrý rádce, snad někdo poradí ... já toto vůbec neznám 🙂 Mám u sebe jen ty papírkové testy, dnes zas zkusím 🙂
Holky poprve delam ovu testy ovulaci jsem mela 1.5-7.5 a nejvic carku 6.5 menstruaci mam dostat 21.5 ale i ted kdyz delam ovu testy furt mam deuhou slabou carku jak je to mozne to bude kazdy den ? Ja myslela ze kdyz uz je x dni po ovu ze tam carku najdu jen jednu bazalni teplotu mam uz nekolik dni 37.4 je mi spatne ale tehu testy nic
@jirikmaminka Někdo má slabou čárku celý cyklus a před ovulací čárka zesílí. Proto se testuje víc dní po sobě, aby bylo vidět, jak čárka sílí a slábne. Z jednoho testu se slabou čárkou se nedá nic vyvozovat. A pokud jsi měla nejsilnější čárku 6.5., ovulaci jsi nejspíš měla 7.5. Na těhotenský test je ještě hodně brzo.
@jirikmaminka Jakou znacku jsi delala?
@kaja2016 lady max z dr max
@jirikmaminka Tak ty jsou normalne citlivy. Zkus se poradit s gyn, jestli mas ovulku a pokud ano a ukazuje ti stale negativni test ( treba jen se slabou carkou) tak zkus takovety testy 8 plus 2 . Jsou citlivejsi, me ukazali ovu 2x v mesici, coz u me neni pravda....uvidis...drzim.palce
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@peacev Ahojky, někdo má slabou druhou čárku celý cyklus. Já to tak třeba mám, ale taky záleží jaké testy kupuješ. Některé prý druhé čárky neukazují, až v době před ovu jo. Určitě to chce testovat aspoň první 2 cykly více dní za sebou nejlépe pár dní po MS už začít. 🙂