Dobrý den,vím,že tu již tato diskuze probíhá ale má snad 150 stránek ☹ a to se mi opravdu nechce u toho strávit dva dny 😀 Chci se jen zeptat zda někomu tato metoda cvičení pomohla a MOC MOC prosím o nějaký odkaz na ukázky cvičení,jestli existují 🙂 V rychlosti jsem proběhla net a na nic kloudného jsem nenarazila :-/ MOC děkuji a nezlobte se,že zakládám další kategorii Mojžíšové.Jde mi především o ty odkazy 🙂 Děkuji,hezký den přeji 🙂
@vlnka09
nezačínej cvičit sama. Najdi si na neto as. Marii Babičkovou je to fyzioterapeutka a žákyně L. Mojžíšové. Díky ní mám 4 leteho chlapečka. Já jsem cvičila sama podle knížky a koupila jsem si DVD, které mi zakázala používat. Musíš se nechat vyšetřit a teprve potom budeš 100 pro vědět jaké cviky máš cvičit, protože knika L.Mojžíšové ( cesta k přirozenému otěhotnění) neznamená, že všechny cviky máme cvičit. Jestli chceš rada ti zotpovím otázky mám tel 606123913 jmenuji se Jana a pokud chceš stačí mi do interní pošty napsat sve tel. číslo já si ho uložím a jak procinkneš budu vědět, že ti mám zavolat. Pak se mužeme pobavit i hodinu v kuse. Mám neomezený tarif
Pomoci může, ale přesně jak píše @lumcag rozhodně nezačínej cvičit sama, tím si můžeš ublížit a pozitivní efekt bude pravděpodobně nulový...najdi si na netu někoho kdo se na to specializuje, ono stačí pár návštěv, kdy ti fyzioterapeut správně zmobilizuje kostrč a naučí tě správně ty cviky
@vlnka09 jak píšou holky, zajdi si na kontrolu páteře nejdřív na rehabilitaci... a aby Ti ukázaly jak se to správně cvičí 😉
já Mojžíšovku cvičila a podařilo se mi otěhotnět ihned přestože spermiogram byl katastrofální atd...
ale brala jsem u toho i čínské byliny 🙂
jinak doporučuju nejdřív chvíli cvičit a nesnažit se... první měsíc dva může docházet prý k větším změnám pokud tam byly nějaké potíže větší a může to to rané těhotenství ohrožovat.... já se tohle dozvěděla až zpětně, někdo s tím prý má potíže... takže lepší nechat se zkontrolovat, začít cvičit, měsíc dva tři cvičit a až pak přestat s ochranou 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vlnka09 ja po dvou MA zacla cvicit a i mobilizaci kostrce me delaly a patere a podarilo se po trech mesicich,... 😀