Dobrý večer holky,
jsem už úplně znechucena tím vším 😡. Od září se snažíme o miminko, ale nebylo to nějak extra a od června 2018 neberu HAK, menses chodila do toho září krásně 24.-26.den cyklu, od toho září prostě nic, byla jsem na vyvolávací injekci, menses dorazila a vše OK. Pak mi umřela maminka, takže se vše zase rozhodilo a zase jsem byla po novem roce na vyvolávací injekci. Menses dorazila a pak mi byl zjištěn zánět pravého vejcovodu, měla jsem dvoje silná antibiotika, zánět zmizel, ale udělal se mi v tom pravém vejcovodu slepenec, který prý půjde pryč! Měla jsem se dostavit po menses, samozřejmě jsem dnes 49.den cyklu a menses nikde 😡, zhruba od 28.dne mě Bolel podbřišek jak kdybych to měla dostat, ale nic. Pak jsem nějaký 40.den cyklu a 42.den cyklu slabě krvacela, ale zase z toho nic nebylo. Minulý týden jsem i po sexu krvacela a to dost, ale zase pak z toho nebylo nic a teď už třetí den spinim, dnes zase slabší krvácení, ale nic víc 😡. Zítra jdu k doktorce, ale jsem z toho opravdu už vyřízena. Myslela jsem, že dostanu menses, půjdu na laparoskopii a snad se začne dit něco lepšího, pozitivního, ale zase čekat, zase koloběh 😢. Jen nevím, proč vždy slabě krvacim a pak zase nic. Nemáte někdo zkušenost?
Moc děkuji všem za zkušenosti.
po vysazeni HA mi pul rok vse fungovalo jak melo, asi doznivali leky ... a pak to zaclo haprovat tehdy mi dr. doporucila pupalku v ta letkach, a po 3tydnech uzivani uz bylo zlepseni a brala jsem to cca 3mes a pak zkusila vysadit jestli se telo nastartuje a jelo jak melo nastesti tak doporucuju pupalku
Nevím, jestli to pomohlo nebo nepomohlo, ale pila jsem čaj z maliníku 🙂
@betnika Ahoj, taky tě úplně chápu, ale tím, že z toho budeš znechucená tomu vůbec nepomůžeš, je potřeba psychická pohoda, ale vím jak je to moc těžké. My jsme na miminko čekali téměř dva roky, také jsem měla jít na laparoskopii zda mám průchozí vejcovody, ale na to nedošlo nějakým zázrakem jsem otěhotněla. Zprvu jsme bojovali s manželovými špatnými spermiemi, po vitamínech se dostal krásně do normy, ale i přesto nešlo. Já už jsem vyzkoušela všechno možné, od obyčejné kyseliny listové, kontryhel, kapky gynex, Inofolic na podporu ovulace, nějaké kapky od doktora Popova - kapky plodnosti a nic no. Tak jsem se zařekla a na všechno se vyprdla, zůstala jsem jenom u té listovky. S tím, že zkusíme ještě tu laparoskopii, přes Vánoce jsem to úplně vypustila, nehlídala ovulaci vůbec nic. A po novém roce // pozitivní těhotenský test, zůstala jsem stát jako opařená, vůbec jsem nechápala. Pak mi nějak došlo, že jsou některé věci mezi nebem a zemí, které mi neovlivníme a chápat prostě nemáme. Miminko si vybralo svůj čas kdy má přijít a ač se to zdá asi jako klišé, psychika je mocná čarodějka. Přeji ti hodně štěstí <3
Tak mi přijde, že si stěžuješ od samého začátku 😕 Slovně až teď, ale podvědomně to z těch tvých příspěvků bylo cítit už dřív. Mrzí mě to těžké období... 😢 i to se mohlo hodně projevit, protože děloha a vaječníky jsou z pohledu psychosomatiky orgány, kam se nám promítají naše vztahy s nejbližšími - rodiče a/nebo partner. Myslím si, že máš před sebou ještě nějakou tu cestu, než se zadaří, pokud to v tobě tolik vře, tím ti to samozřejmě nepřeju... K tomu všemu, co jsi podstoupila nebo máš... asi naposledy, aneb proč házet perly... pokud si neodsleduješ ovulaci, tak nikdy nebudeš vědět, jak na tom tvůj cyklus je. Menstruace nedorazila jenom proto, že ještě neproběhla ovulace. Můžeš si chodit na vyvolávačky, polykat hormony apod., ale pokud nepochopíš své tělo, tak pořád budeš zmatená, nebudeš vědět a budeš jen slepě věřit účinkům podstupovaných zákroků. 🙈 🙉 Srůsty se dají krásně vyléčit samoterapií - masáží břicha. Bez operací. Ovulace se dá rovněž podpořit přirozeně, stejně jako mnoho dalších neduh ženského cyklu. Už jsem ti dřív psala, víc nevnucuju. STM je hodně mocná diagnostická věcička... Pokud jsem neposílala, tak sdílím pár odkazů, kde by snad mohla být i nějaká ta cenná informace: http://cestykditeti.cz, http://www.ditevitano.cz, http://klaradomlatilova.cz, https://prirozenaantikoncepce.cz... Hodně sil a trpělivosti 🌷
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dobry den, ja tedy nemam zkusenosti s tim co pisete...ale neda mi to Vam nenapsat...presne vim, jak jsem panikarila nez se mi povedlo otehotnet ..tedy pouze s mirnou hormonalni lecbou a cca trictvrte roku, ale sama vim, jak je psychika mocna!!! Zkuste na se to podivat obracene, urcite se zadari...ale nejdriv se musite pro miminko "uzdravit"...dat se do kupy, pripravit telo a i dusi🙂) urcite vam dr poradi a vse se v dobre obrati...preji vam zdravi a silu:-*