Zkušenosti s Femibion 1? Snaha o miminko

barca9715
29. čer 2018

Maminky otěhotněli jste při braní Femibionu 1? S partnerem jsme si řekli že bychom chtěli pro dcerku sourozence. Jakékoliv Zkušenosti moc děkuji 😊

terka555
29. čer 2018

@barca9715 sice jsem brala femibion ale nerekla bych ze to byla uplne podpora toho na to jsem pak mela fertilityblend🙂

preiba
29. čer 2018

Kyselina listová a vitamíny jako Femibion sice neublíží, ale jako podpora neslouží.... Já měla jako podporu kapky Gynex. Řekla jsem si , buď mi pomohou nebo se mi díky nic alepson srovná cyklus a hned po prvním měsíci jsem to nedostala a byla těhotná 🙂 prý jsem si tím nějak nastartovala ovulaci.... Možná to byla jen náhoda ,možná ne , ale je dost kladným recenzí🙂😂

preiba
29. čer 2018

@barca9715 a čtyři měsíce před otěhotněním se má brát kyselina listová nebo ten Femibion , protože nedostatek kyseliny listové může mít jako následek rozštěpení páteře a další vývojové vady. Takže jako prevence před otěhotněním a nadále v těhotenství určitě ano ... 😊

no_title
29. čer 2018

femibion je pouze prevence vývojových vad. Pro podporu otěhotnění doporučím přidat ještě inositol. Dá se sehnat myslím z ebay jako čistě inositol nebo v Nosifol či Inofolic (v těch je i ta listovka). Jinak bych ale krom těch 2 věcí (listovka + inositol) zdravé ženě, která nemá problém otěhotnět žádné bylinky nebrala 😉.

ariadna12
29. čer 2018

Ja teda Femibion 1 a 2 brala az v tehotenstvi, ale znama ho brala nejakou dobu (par mesicu) pred otehotnenim a dite zdrave. Jestli otehotnela diky tomu, nevim.

kristymaty
1. črc 2018

Mám to stejně. Snažíme se měsíc teprve teda o druhátko a začala jsem brát Femibion 1. Nevím, beru to spíš kvůli těm vitamínům, než jako podporu. Se synkem jsem brala nejdříve GS Mamavit a fuj hnus, zvracela jsem po něm, pak jsem přešla na AZ Mama z DMka a to bylo super. Nicméně Femibion zatím pro mě top! Hlavně co se týče samotných vitamínů,- nesmrdi a snadno se polykaji 😊😊😁

denniiissa12
6. črc 2018

Ahoj, taky jsem chtela ten vsemi vyhlaseny Femibion ale zasla jsem do lekarny a milá lekarnice mi nabídla za mnohem nizsí cenu Pregnafolin 800 od Dr.Maxe, má stejné slození jako Femibion. Nekde jsem zase cetla ze je to jen placebo efekt vsechny tyhle ,,vitamíny" -beru ani ne 14 dní tak uvidíme 😉

darija06
23. dub 2019

Jako doplněk vitamínů si myslím, že je to super, já s ním sice zkušenost nemám, ale říkala mi o něm kamarádka, která ho brala jak před otěhotněním, tak i během těhotenství 🙂

radkawejdova
27. pro 2023

Ahoj. Prosím dotaz . Bolela někoho prsa při bráni Femibionu 1 ?