Zkušenost se snažením. Nemáte někdo podobnou?

nikol125
18. lis 2019

Ahoj holky, jdu si k vam pro radu jestli nemate nekdo stejnou zkusenost. Od cervna se snazime o mimco, zatim nic.. brala jsem pred tim listovku, tento mesic jsem zacla pit kontryhelovy caj a pred ovu pit grepovy dzus.. jenze za tu dobu uz jsem nasla 2-3x ducha na testu.. vzdy treba 1 den pred ms nebo v den ms a menstruace normalne prisla.. ted jsem mela zpozdeni 2dny kdy jsem si jeden den udelala test neco malo tam bylo ale spis tak ze jsem si nebyla jista, zkusila jsem druhy den test znova a carka na ten jeden den pekne zesilala, pak jsem zkusila za dva dny ale byla furt stejna uz dal nesilila nebyly to zadne dalnice takovy duchove, ale podle me uz pekne viditelni... no jenze ms teda opet prisla zpozdeni 2 dny, vetsinou prijde normlane na den presne nebo zpozdeni 1-2 dny max.. myslite ze je to biochemicky tehu nebo co by to mohlo byt? Nikdy nemam zpozdeni treba tyden, fakt vetsinou dojde jak ma.. zadne prasky neberu co by to mohli ovlivnit a ani ty duchy nemam kazdy mesic v prumeru kazdy druhy.. totez se mi stalo minuly rok v zari taky jsem na testu nasla ducha, to jsme se jeste nesnazili.. taky vse normalne prislo uz mam strach co se se mnou deje.. k doktorce mam jit za 2 tydny, jediny co tak kdyz se mi rozjede ms tak me silene boli vajecniky, ze si musim vzit prasek ale neboli to celou ms jen treba dva dny, ale je to neprijemny.. myslite ze moje telo to proste neudrzi? Ze by na to nejaky utrogestan pomohl? Zas jsem cetla pokud telo vypudi takto to embryo s ms tak je to proste spatne a nebylo by to prosperujici tehotenstvi tak ja nevim, vim ze mi asi vic nez dr nereknete ale treba nekdo ma podobnou zkusenost 😞🤷‍♀️

nina004
18. lis 2019

@nikol125 Ahoj, neporadim ti s riesenim, ale mala som to rovnako minuly mesiac. Na 10 den po ovu pekny duch a o dva dni na to prisla klasicky MS. Akurat bolesti brucha boli velke. Aky test si pouzila? Niektore robia duchov. Takto vyzerali moje testy. Urcite sa porad s lekarom,uvidis co ti povie. Ja prave cakam tento mesiac ci sa to bude opakovat. Skusila som tovnaku znacku testu aj pocas cyklu a vzdy bol test uplne biely. Tak si myslim, ze u mna to nebolo len znackou testu.

hanicka2310
18. lis 2019

Měla jsem to takto jednou. Čárka byla cca 5 dní světla a pak přišla MS.

nikol125
autor
18. lis 2019

@nina004 Dekuji za odpoved, ja kupuju z tety test slunicko ma dost barviva a mela jsem doma jeste lady max, ktery ukazal slabsiho ducha ale co jsem tak zpozorovala tak ten moc toho barviva nema a hodne lidem to ukaze az pozdeji.. a prave ten z te tety kupuju pravidelne a nekdy jsem na nem nemela vubec nic, schvalne jsem si ho delala i vcera jestli to neni tim testem a opet nic.. pridam sem moje testy at kouknes

nikol125
autor
18. lis 2019

@hanicka2310 No ja kdybych to tak mela jednou mavnu nad tim rukou, jenze to uz je po 4te co jsem na toto prisla :( a to netestuji kazdy mesic kdo vi kolikrat by se to jeste ukazalo..

valisovasara
18. lis 2019

Já jsem takovéhle duchy teď měla taky. Krásný. A s dvoudennim szpozdenim přišla MS. Taksi myslím že se to prostě neudrzelo. Držím ale palce.

nikol125
autor
18. lis 2019

@valisovasara Jo to je mi jasny.. ze se to asi neudrzelo ale kdyz uz je to po treti za 5 mesicu tak asi nebude neco v poradku 😞

valisovasara
18. lis 2019

@nikol125 jestli nemáš krátkou tu lutealni fázi že se pak to vajíčko ani nestihne pořádně uhnizdit. Kdy jdeš k doktorovi?

radullah
18. lis 2019

Taky jsem měla x duchů na testech...vždycky těsně před ms...ona se i těsně před ms zvedá fiziologická hladina hcg hormonu v těle a někomu to citlivější testy zachytí. Objevovali se mi cca 2 roky, co jsem to tak sledovala...cca každý 4tý měsíc jsem otěhotněla, když došlo už k biochemku, měla jsem zpoždění vždycky alespoň týden a testy šli jasně vyfotit s druhou čárkou...jakmile jsem testy musela házet třeba do filtrů ( :D ) aby to šlo na fotce vidět, brala jsem to jen jako tu zvýšenou hladinku. Každopádně bych se o tom na kontrole zmínila, třeba doktor něco poradí. Mě řekl, že testovat až po vynechání a čau... :D Ale měl pravdu, když to bylo i jen biochemické těhotenství, bylo to hned jasné.

nikol125
autor
18. lis 2019

@valisovasara Tu prave nemam mam ji normalne 13 dni :( k doktorovi jdu za dva tydny

nikol125
autor
18. lis 2019

@radullah Ani nevis jak bych byla rada kdyby to bylo ono! Uplne mam hruzu z toho co to je a ze mi nepujde otehotnet :( a taky si to nemela tak kazdy mesic? Tento mesic me teda ale pichalo i v brichu a v okoli cipku tak mi to bylo divne.. ja taky vetsinou testovala az v den treba ms, ale ted jsem schvalne driv jestli se tam neco ukaze nebo ne abych o tom dr. Rekla :( delala jsem si i clearblue digital ten byl negativni ale ten ma zase nizsi citlivost takze asi pokud jsem i byla (kdo vi) tak by to stejne tak brzy neukazal.. A ty si mela nejake biochemicke teda? A uz mas nejaky ditko nebo ne? 😊

radullah
18. lis 2019

@nikol125 Ano, našla jsem každý měsíc víc nebo míň výrazného ducha...pak jsem se to naučila rozlišovat s ryskou. Byla jsem ten testovací blázen, koupila jsem si na ebay 100ks testů (nějak za 300,-), tak mě to nijak netížilo, jestli vyplácám jeden dřív nebo později :D Ano, už mám doma dcerku (8 měsíců snažení), byla jsem těhotná dohromady 4x. Pak jsem měla zamlklé těhotenství na konci 1 trimestru a pak biochemické. Teď aktuálně mám měsíc do porodu druhého raubíře. Jinak s tím pícháním v břiše...2x jsem těhotenství tušila a pak potvrdil test díky tomu, že jsem byla příšerně nafouklá (přes ms), jednou jsem zažila nidační krvácení8dpo - 9dpo hned pozitivní test ( 7 dní před ms 😀 ) a poprvé jsem to zjistila, až když nepřišla ms a já byla těsně po šíleně propařeným víkendu na svatbě kamaráda 😂 🙈

nikol125
autor
18. lis 2019

@radullah tak dekuju za odpoved! Trosku si me uklidnila musim taky doufat ze vse bude v poradku🙈

zikisek
18. lis 2019

Kdybys nelovila duchy,netrapi te to..to je to loveni neceho,co nemusi existovat a pak se s tim takhle trapite...

nikol125
autor
18. lis 2019

@zikisek No ja si nemyslim ze je to zas tak spatny, treba je to fakt ten problem a takto aspon to clovek zjisti a muze s tim nekam jit.. kdyby se mi to stalo jednou mavnu nad tim rukou, patri to k prirode a stane se to kazde ale kdyz se ti to za dobu 5 mesicu stane po treti tak to uz stoji trosku nad tim zauvazovat..treba se kapne na problem mnouem driv a nemusime se snazit x let a pak to nejak resit a nevedet treba kdo co proc.. samozdrejme nemusi to byt ono a doufam v to, ale podle me to vubec neni spatny vedet

nina004
18. lis 2019

@nikol125 Ja by som s tym na tvojom mieste urcite zasla k lekarovy a porozpravala sa o tom. Mne sa to stalo raz a dlho mi ide hlavou, co to vlastne bolo. Zvlast v dobe googlu 🙂 ked si najdem milion moznosti 🙂 Podla mna to normalne nie je. Mne dr vravel, ze hcg hormon moze byt aj u netehotnej zeny do 10 jednotiek. Mozno budes jedna z tych, ktora ho mava vyssie. Mne trebars robil aj krvny test, ked mi meskal menzes a hcg aj tak bolo 0 a menzes prisiel o 2dni na to.Preto si myslim, ze trebars u mna nejde o kolisanie hormonov pred MS. A co sa tyka lovenia duchov, tak urcite nie si jedina. Ja si kazdy mesiac hovorim, ze ich lovit nebudem a stale lovim 🙂 Proste zvedavost je strasna vec 🙂

nikol125
autor
18. lis 2019

@nina004 Tak taky dekuju za radu, rozhodne to doktorce reknu snad nad tim jen nemavne rukou
No ja ted spis lovila jestli tam neco bude, abych vedela ze ji o tom rict.. nebo “lovila” chtela jsem pockat az bude ms meskat ale tim ze tam mam jit rikala jsem si ze to zkusim dva dny pred terminem jestli tam zas neco bude a ono jo..

zikisek
18. lis 2019

@nikol125 jsem zvedava,co vam doktor na honeni rysek a duchu rekne...verim,ze v den MS nebo z pocatku ms jsou ty hormony jine nez bezne..ale nenapadlo by me lovit duchy pod negativy a vydavat rysky z negativu za pozitivni test...napiste mi pak vo vam rekl,zajima me to..Bud jste tehotna a mate tam dve carky a ms nedostanete nebo nejste..

nikol125
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
nikol125
autor
18. lis 2019

@zikisek Divala jste se na ty fotky nahore? Musite tam neco “honit”? Ja teda nevim ja nemusim ani nic priblizovat abych slabe carky videla... pokud clovek neni tehotnej nemelo by tam byt vubec nic jen ta jedna jedina carka. Logicky hned v den ms si myslim ze nikdo nema dalnice na testu ale cim dyl je zena tehotna tim se ta carka zvyraznuje.. takze nemuzete rict ze kdyz to prislo nebyl vlastne nikdo tehotnej i kdyz na tom testu neco mel, to se bohuzel stane kazde ze ma aspon jednou za zivot biochemicky tehotenstvi kdy plod odejde s ms. A ja se spis ptala jestli to nekdo nemel podobne protoze 3x za pet mesicu je fakt dost.. a pokud to tehotenstvi bylo normalni to neni. A nebo me zajimalo jestli to neovlivni neco jineho.. a byla bych za to rada kdyby to bylo cokoliv jineho nez toto.. ale rozhodne to normalni neni. Ale kazdeho nazor

pathan
18. lis 2019

@nikol125 Takovýhle testy jsem měla pomalu každý měsíc... byla jsem jednou i na krvi jako samoplatce a HCG bylo negativní, takže tolik ke spolehlivosti testů.

nikol125
autor
18. lis 2019

@pathan Zajimavy 😮 ja prave si rikala kdybych to mela kazdy mesic tak asi si taky reknu ze to jsou jen blby testy ale nemam 🤔 a prala bych si aby to fakt bylo jen neco co nema co spolecnyho s tehotenstvim, dekuju holky trosku jste me uklidnili 😊 a neprisli na to co ti tu pozitivitu dela?

martaskaaa
18. lis 2019

Test z Tety jsem koupila jednou když jsem neměla po ruce lékárnu a musím říct, že dvakrát mi ukázal ducha, myslela jsem že mě trefí šlak, byla jsem chvíli po porodu! Hned druhý den jsem jela pro lady max a na něm ani ťuk, těhotná jsem nebyla, ms přišla až za dalších 14dni. Za mě teda nedoporučuji. možná ti to dělá falešný duchy a ty si myslíš, že to je vždycky biochemický těhotenství

pathan
18. lis 2019

@nikol125 Na testech byli falešní duchové, HCG bylo ve skutečnosti negativní. Takže až si zase najdeš ducha, radím si zaplatit krev a uvidíš sama, jestli to náhodou není akorát falešný duch.

nikol125
autor
19. lis 2019

@martaskaaa No ja ho kupuji pravidelne, a neukazuje mi ducha pokazde.. kdyz uz to neco ukaze potvrdim to prave jeste necim a to jsem udelala tim maxem 😊 a musim rict ze prave max mi duchy ukazuje porad i si na nej hodne lidi stezuje.. a ze po zaschnuti toho ducha zvyrazni jeste vic.. ale doufam ze snad to byly jen falesne carky 😊

zikisek
19. lis 2019

@nikol125 je to jen test z drogerie...kdyby jste to mela potvrzene od lekare,nereknu ani popel..ale vsechny tady zname spolehlivost testu at uz tehu nebo ovu..a vy si tady urcujete diagnozu z papirovych testu z drogerie...podle me vysilujete uplne zbytecne a zbytecne hystercite.az vam rekne doktor,ze jste behem 5mesicu 3x otehotnela a odeslo to,pak ok,ale tohle je uplne smesne

valisovasara
19. lis 2019

Dnes jsem byla. Na gynde a doktor mi řekl že takovéhle duchy byt i se szpozdenim nebo před MS, ty nesilici jsou i v případě že není žádný plod ale děloha se pouze chystá na prijmuti vajíčka. Takže třeba ani nemusíš být těhotná ale může to být jen hormon

nikol125
autor
19. lis 2019

@valisovasara Dekuji za odpoved, ja ve vetsine pripadu nevim jestli silily, protoze sem vzdy mela doma posledni takze pak uz jsem netestovala.. ted vim ze naposled mi zesilil ale kdyz jsem zkousela za dva dny tak uz to pak dal nesililo

valisovasara
19. lis 2019

@nikol125 to klidně může být ono. Říkal že by musel opravdu raketove silit alespoň co dva dny aby to bylo prosperující. Že takovéhle duchy jsou někdy falešně pozitivní, že děloze ani oplodnene vajíčko nemusí být ale že ty testy jsou dnes už tsk citlivé že to bohužel zachytí. Uvidíš co tento cyklus 🙂

nikol125
autor
19. lis 2019

@valisovasara Dekuji 😍 no ted uz jsem si rekla ze fakt nebudu testovat a hrotit to uvidim jeste co dr rekne.. a budu vzdy testovat az bude zpozdeni

terezka345
21. lis 2019

Proč se testujete a jen si sama pak způsobujete trápení? Podle toho, co píšete, tak to vypadá na biochemické těhotenství - zárodek není dost silný a darwinův výběr funguje - je vypuzeno z těla. Spousta žen má biochemko a ani o tom neví, protože si nedělá těhotenský test před každou očekávanou menstruací. Pokud už jste starší 30 let, tak je to normální, čím jste starší, tím máte "horší" vajíčka a i když je spermie oplodní, nedojde ke správnému vývoji blastocysty. Přestaňte s tím šíleným sledováním sama sebe a testováním před nástupem menstruace. My se s přítelem už snažíme 5 měsíců, jsem z toho už taky dost bezmocná, že to nejde, jak jsem si myslela, ale vidím, že vy to hrotíte víc a je mi vás líto.