Ahoj holky máte nějaké zkušenost s testem značky Pregnant 10 ? Prosím o jakoukoli zkušenost. Před 4dny mi udělal ducha na testu. A když jsem zkoušela jinou značku (mamatest) neukázal mi test nic.
@sudylichozrout přiznám se že jsem oba testy zkoušela 8dpo. Dneska jsem zkoušela zase pregnant a neukazal mi už nic. Jsem dneska 12dpo. MS čekám za 4dny. Vím že takhle brzy testovat nemám ale mám po 2 revizich a jsem hrozně nedočkava a hlavně by jsme miminko už moc chtěli 😞
@vladuska29 mě mamatest ukázal až týden po zpoždění MS...
@miba10 no do Ms mám ještě 4dny tak už testovat nebudu a jen počkám.
Nikdy se mi nestalo, že by byl jeden test pozitivní a druhý negativní. Buď byly všechny negativní nebo všechny pozitivní. Mamatest mi občas ducha udělal, ale když jsem byla těhotná, byly všechny jasné //. Ale třeba u druhého syna jsem měla pozitivní test až týden po vynechání.
@ocetnicek děkuji uvidim tedy co z toho bude nebude
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vladuska29 ahoj, zkusenost mam dobrou. Kdyz jsem byla tehotna, ukazal mi to. Pokud jsi mela pred ctyrmi dny ducha a ted nic (jestli chapu dobre), tak mohlo jit o biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo driv, nez zacalo. V moci jsi mohla mit odhadem 10-15 jednotek hCG (duch na testu), po ctyrech dnech uz treba jen 0-5 jednotek, coz mamatest nema sanci zachytit.