Prosim jakou mate zkusenost s testem z benu plastovy ruzovy dnes mam 3 den zpozdeni a zkusila jsem ho ale nejsem si jista zda neni ta slaba carka moc u kontrolni ale nevim no muzete mi ukazat nektere tyhle zda mate a jak vypadaji s duchem?
@nikjean takovou odpoved jsem cekala fakt... Tady je fotka kdyby neco
Řekla bych negativní
To je negativní test
Jednak, test je negativní - žádná čárka na testu není. A potom, nezlob se na mě, ale když si neumíš ani přečíst návod, co na to dál říct? V návodu jsou možné výsledky uvedeny, ale pro někoho je asi náročné si jej přečíst.
Nevím, co vidíš, ale druhou čárku rozhodně ne. Tedy, alespoň na fotkách není vidět nic.
Podle fotek je test negativní. Jinak plastovým testům často vylézá ryska. Tady to zatím na těhu nevypadá
Já tam něco vidím, ale opravdu může jít o rysku, plastový mi to taky udělal. Víš kdy byla ovulace (testy, BT)? Možná byla později a měříš moc brzy. Zkus koupit mamatest nebo jiný papírkový 😊
@marketanovakova14 ovulace byla dele poznala jsem ji podle bolesti.zkusim jeste papirek ale bojim se ze na nem nebude nic.kdyz uz mam zpozdeni. Ovulka mjsela byt cca 21 dc mozna 20 mam delsi cykly tak se posunula.
A kolikátý den jsi tedy po ovulaci?
@marketanovakova14 myslim ze jsem dnes i se zpozdenim bud 12 dpo nebo 13dpo
Ja vidím ducha 🙂 držím palce.
Tak to si myslím, že by síla čárky mohla odpovídat. Zkus zase za dva dny 🍀😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Přečti si příbalový leták - návod, jak má čárka vypadat.