Zjištění těhotenství i přes negativní test. Je to možné?

16. říj 2020

Zdravím vás prosím mám menší dotaz?muze žena otěhotnět i přes že má test negativní i 4 den při zpoždění MS? Myslím jako že má zpoždění a může být v tom? Jestli mě chapete.nebo to značí nějaký problém.nejaky příznaky třeba má bolesti bricha napnuti prsou nevolnost.diky

mzacikova
16. říj 2020

4 dny jsou úplně v pořádku. I na gyndu se objednává, až je zpoždění cca 14 dní, takže může dojít. Test už by teď měl opravdu něco ukázat, leda by byla ovulace fakt pozdě

jjasmina
16. říj 2020

Nedávno jsem se setkala s maminkou, která do 5. měsíce netušila, že je těhotná, měla klasickou ms i negativní testy, ale dle toho jak jsem ji tam viděla pít jedno pivo za druhým.. Nooo možné to je, ale bude to spíš výjimka

zuzkasim
16. říj 2020

Už nevím kolikátý den po vynechání jsem si dělala test, možná tak 3.-4., byl negativní, tak jsem naznala, že mi MS vynechala z důvodu velkého stresu v nové práci... No dneska je tomu "stresu" 15 let🙂 Příznaky jsem žádné nevnímala, krom citlivějších prsou, na které jsem si stěžovala doktorce, té to bylo asi hned jasné🙂

autor
16. říj 2020

Tak myslíte že má žena šanci?i přes negativní test nebo zpozdenou MS i týden

agneska7
16. říj 2020

@jjasmina to spíš z toho chlastu na ten test pořádně neviděla 😆

agneska7
16. říj 2020

Já nevím jako šance je vždy ale pokud ovulace nebyla třeba o týden později nebo v době kdy měla přijít ms tak by týden po vynechání pozitivní měl byt ,to že je žena už těhotná a vše se vyvíjí jak má a test je negativní tak tomu nevěřím kam se jako z toho těla to HCG podělo ?

jjasmina
16. říj 2020

@agneska7 To je taky možné , no jako zahledla jsem ji minulý víkend tady na zahrádce, dnes má termin porodu a zase to tam klopila, o cigarach ani nemluvim 😀

agneska7
16. říj 2020

@jjasmina jj to znám takové .... A právě takové rodí zdravé děti ... A pár co nekouří a alkohol je sprosté slovo tak ti mají dítě nemocné taková je životní spravedlnost 😔

klokanka31
16. říj 2020

@jjasmina Že aspoň ty ženy nemají rozum co se týče alkoholu a cigaret 🙄. a ještě v těhotenství 😣

31nika31
16. říj 2020

Já jsem měla v únoru pozitivní test až 5.den opoždění, do té doby ani ťuk, ale pak to zase odešlo (biochemicke těhotenství)....

amazonkajanik
17. říj 2020

@jjasmina jo,u nás byla holka,co nemohla brát HA kvůli nějakým problémům s jatry,ale chlastala jak divá (v 16letech 🤦)ranní nevolnost pripisovala opici a až když byla v 5.měsíci,tak si uvědomila,že vlastně neměla dlouho menses. Rodila měsíc po své matce. A naštěstí zdravé dítě ...