Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂
@gambrinkax ty jo, super 😍 já mám zítra 10dpo no,chtěla bych počkat alespoň do té soboty 😂
@mamierr no my teprve od Vánoc 😂 doma máme dvě děti, starší nám trval cca 3 měsíce ale to díky tomu,že jsem předtím prodělala samovolný potrat..no dcera se povedla hned během prvního měsíce tak jsem zvědavá jak to bude teď...přeci jen to jsou 4 roky od posledního těhotenství...
Já dnes 7.DPO, nervy pracují, prsty svrbí, hlava mě furt žene do drogerie pro test 🤭😅
Taky jsem 9DPO a počkám do neděle, to bych měla mít i první den menstruace.
Tak a zase si zahraju hru hledání duchů. Dnes jsem 9 DPO. Jako každá rozumná holka vím, že je blbost si ho dělat tak brzy a právě proto jsem si ho udělala. Dopadlo to tak, že ducha vidím jen já a žádný jiný pozemský tvor tu čárku prostě neuvidí - klasika. Ale je to celkem asi stejně jedno, protože když by se to nepovedlo teď, tak se to povede příště.
@daisy95 NO taky jsem to různě nasvětlověla a zesvětlovala :D na normální barevné fotce není šance to vidět. U prvního dítěte jsem dělala test o hodně dýl, protože jsem čekala že snad během roku bych mohla otěhotnět a ono se to povedlo hned. U druhého těhotenství se to v podstatě taky povedlo hned. No a teď to vypadá, že teda jako asi taky.
Ty jsi kolik dnů po oplodnění?
@majdulena mě teda přijde že tam něco vidím 🙂 já teda upřímně,dělala jsem si clear Blue ale ne ten Digi..a taky mi tam nejdřív vyjela čárka,teda alespoň jsem si to myslela 😂 ale po uschnutí zmizela tak nevím no,ale spíš se priklanim k tomu,že to bude e zkoušet další cyklus 🙂
@ancickahh kdyz se nasává moc tak ta první čárka se obarvi a pak zmizí kdyz v moči neni hcg. Stává se mi to často
@lachtanice86 aha,děkuji za vysvětlení 🙂 já ho tam nechala těch 20sekund co psali v příbalaku 😂
@ancickahh a termín ms mas kdy? Kolik dpo si?
Sice je to ze srpna, ale pamatuji si, že mě podobné diskuze nahlodaly 🙂 Asi 13. DPO jsem posílala mámě fotku, že tam vidím ducha. No ona samozřejmě nic neviděla a trochu se mi smála. Už se dosmála, v dubnu bude babička 🙏🏻😃 Kvůli nepravidelné MS jsem měla dálnici až po dvou týdnech zpoždění a potvrzení z gyndy. Jinak jsem si jela na ducháčcích, které nikdo neviděl, jen já.
@ancickahh tak jsem to nevydržela, jsem 11DPO, a vyzkoušela jsem dopoledne tt. Já sama bych řekla, že tam miniduch je, ale..... Teď k večeru se mi nejspíš spustila MS 😟 zdá se mi to teda nějak brzy, ale není to prostě špinění, je to růžovo červená čerstvá krev... Předtím jsem asi 2 dny malinko špinila. Achjoo...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla pozitivní už 10dpo 😉😁