Ahoj všem prosím snažíme se o mimi poslední MS jsem mela 13.3. Ovu byla cca kolem 25.3bolesti v podbrisku a silný vytok to mám každý měsíc tak poznám ovulaci. Cykly mám od 30dni do 32.kolem ovu jsme se snažili.nyni mě bolí podbrisek jak kdybych měla už dostat MS. Zaludek mě trochu bolí.mam ještě cca 9dni do ms a 4 den po ovu asi to bylo jsem lehce zaspinila.
Až ti vynechá MS
Mne zacalo byt zle mega skoro (4+5), ale ak ta 9 dni do MS boli zaludok, tak to z tehotenstva fakt nebude. Byt tebou nepozorujem sa tak.. nic co terat vykukas, nebude tehotensky priznak..
@kevi1 každý to má jinak já neříkám že jsem těhotná.jen si to možná myslím.boze člověk sem fakt nemůže nic napsat.
9 dni do MS naozaj ti nemoze byt zle ako tehotensky priznak. Priznaky si vsugerovavas, urobis lepsie ked sa nebudes pozorovat. Testovat mas v den vynechanej MS, je to na kazdom obale tehotenskeho testu, na to netreba zakladat tisicu tu istu diskusiu. Tehotna byt mozes a nemusis, nemame vestecku gulu a to co popisujes nie je 9 dni do MS tehotensky priznak.
Takhle brzy si nemyslím, že máš nějaké těhotenské příznaky. Testuj po vynechání MS. 🙂
Někde jsem četla, nějakou studii o ovulaci kde ženský řekly, že na sobě tutově ovulaci poznají, a podle utz, jich cca 80% byla uplně mimo 😂 ovulace mohla být klidně až ten den špinění...pokud to nemáš ověřené od dr, testama nebo teplotou, tak bych se pocitama moc neřídila 🤷🏻♀️ jinak 4 dpo je na cokoliv hrozně brzo 🙂
Ahoj, já testovala teď 10 DPO a čárka byla už krásně vidět 🙂
9dní před ms, takže nějaký 4-5dpo je na závěry fakt brzo a na nějaký příznaky taky. 😀
Počkala bych ještě minimálně týden (pokud chceš lovit duchy), ideálně 10 dní (pokud chceš mít jasno) a pak testovala 🙂
@lilian2111 jak můžu být 4dpo když ovu byla před 8 dny. To je jedno jo zkusím až po ms
Já nevím, jestli to byl příznak zavrtávání mimi ale byla jsem na IUI, takže vím kdy přesně jsem otehotněla. Byla to sobota kdy jsem byla na zákroku a další tyden v neděli (takže tyden po ovulaci), jsem se zniceho nic v noci vzbudila a 2x zvracela, myslela jsem, že to byla chřipka nebo něco, vubec jsem tomu nevenovala pozornost, až ted nedavno mně to napadlo, jestli to nesouviselo stím. Nikdy se mi to nestalo, že bych se přejedla nebo něco. Takže tělo je zajímavé 😀
A ty mas fázi po ovulaci 17 dni? Když cekas ms za 9 dní, ale jsi 8dpo? Tak buď jsi 8dpo a nebo 4dpo? 🤷🏻♀️ A ne, ani tak brzo se příznaky neobjevují, takhle se akorát zablokuješ.
Měla bych být asi 8dpo.nechci si nic vsugerovat ale to bricho mě bolí děsně.a ovu nevím protože když ji mám vždy ji poznam a že by ovu byla týden do ms teda 8 dni před ms to asi ne.
Možná cysta? Takhle brzo by fakt nemělo těhotenství bolet
A ovulace se ti klidně posunout může. Zkus ot ať víš.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
???