Zdá se vám, že čárka aspoň trochu sílí?

lillka21
11. dub 2021

Zdravím všechny maminky, snazilky, tehulky,
sama mám už doma jednoho raubíře a teď se s manželem snažíme o druhý miminko. Řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh, ale určitě to sama některá znáte, jak neustále doufate, prosite, sledujete se a s každým měsícem je to horší a horší. No a tento měsíc se konečně objevila druhá čárka (sotva viditelná, takova ta kterou vidí vážně jen ty, které chtějí) ! Byla jsem stetstim bez sebe a začala testovat každý den a chtěla bych slyšet váš názor, zda se vám, ze čárka aspoň trochu sílí? Mám teď 4. den zpoždění. Vím, ze některé možná ani žádnou druhou neuvidí. Dam se fotku i testu sluníčka a mamatestu, tam už je to vidět hezky, akorát se mi zda, že tam ta viditelnost taky kolísá. Testy jsou seřazeny od shora, jak šel čas. Děkuji vám všem za zpětnou vazbu, uvědomuji si, ze takové dotazy už někoho musí vyloženě stvat, ale nemůžu si pomoct, chci slyšet víc názoru. Na gyndu jsme objednána, ale dali mi termín až na konci měsíce a kdo to má vydržet ze Jo....

goovana
11. dub 2021

@lillka21 to vypadá nadějně na těch spodních jsou krásné čárky

pampeliska1313
11. dub 2021

Ty první jsou opravdu sotva znatelné, ale ty spodní jsou hezký.🙂

lilian2111
11. dub 2021

Na 4 den zpozdeni je to nějaké slabé, nemohla být ovulace později? Jaký rozptyl je v těch tt nahoře?

nat
11. dub 2021

@lillka21 ono je to dost matouci,protoze kazdy test ma jinou hodnotu barviva,takze ze mate na spodnich carky nemusí nic znamenat,ale tim Vam nechci kazit nejak radost...proto se ma testovat stejnym testem celou dobu,ale ty nahore testy vubec nesili,tak nevim,aby to nebylo biochemicke ...

lillka21
autor
11. dub 2021

Ty první testy jsou značky adiel a teď jsem na ne četla negativní recenze, ze mají málo barviva, tak třeba je tady furt naděje a ty dole jsou testovány 1. A 2. Den zpoždění

katule1990
11. dub 2021

@lillka21 Ty Adiel jsou totálně k ničemu. Měla jsem je taky, na mamatestu úplný dálnice a na tomto sotva duch, těma bych vůbec netestovala. Na spodních testech jsou pěkný čárky, vypadá to nadějně 🙂.

supermatka
11. dub 2021

@lillka21 krásné čárky na těch spodních ❤️. Gratuluji