Zbytkové hCG a ovulace. Může ovlivnit ovulační test nebo se blíží ovulace?

frejaa
1. říj 2021

Hezký den, mám 12 dnů po SP, na kontrole po 7 dnech vše ok, akorát si říkám že se asi blíží ovulace. Ještě půjdu v pondělí na krev, ohledně zbytkového hcg. A tak mě zajímá, může zbytkové hcg takhle ovlivnit ovulační test nebo se opravdu blíží ovulace?

anetttie
1. říj 2021

Myslím že to bude zbytek hcg

frejaa
autor
1. říj 2021

@anetttie zkusím zítra jestli to bude silit víc ten ovulační test

petradt1986
1. říj 2021

Ja mela po prvním SP ovulaci hned za 14 dni tak ze si myslim, ze to mozne je.

lucahv
2. říj 2021

Ovulacni test reaguje i na hcg a naopak. V době ovulace budeš mít vždy ducha na tehu testu a naopak když budeš těhotná budeš mít pozitivní Ovulacni test

frejaa
autor
2. říj 2021

@lucahv tak jak to rozeznat?

kocila
2. říj 2021

@frejaa testy ted nedelej,hcg fakt ovlivnuje i ovulacni testy….nech tomu ted volny prubeh bez testu (sex 3x za tyden hrave pokryje plodne dny)…

lilian2111
2. říj 2021

Máš dost viditelnýho ducha na tt, to bude zbytek hcg 100%. Dej tělu čas tenhle měsíc, zkus se to vypustit, bude trvat než ovulace naskočí, vůbec tenhle cyklus být nemusí. Zvolni..

teress1215
2. říj 2021

@frejaa ovulacni testy bych nedělala protože hcg klesá někomu pomalu 😊 ale abych dala mou zkušenost, když sem byla po revizi, ovulaci sem měla téměř hned a zjistila sem ze sem těhu (kondom zklamal), bohužel z toho bylo biochemické kdy mě ovulace na dva měsíce opustila 😊 až z krve bude jasné že je hladina hcg na nule pak bych dělala ovu testy, to čekání je dlouhé a tak je tu ještě další možnost, na testy se vyprdnout a nechat tomu volný průběh, tak jako sem to udělala ja ale, ja měla tu výhodu ze ovulaci nemám, takže sem nevedela kdy se mi vrátí 😊 po SP bych nechala proběhnout jeden cyklus a začala se snažit znovu. Držím palečky aby to tentokrat vyšlo ♥️💪🏻

frejaa
autor
2. říj 2021

Dnešní, a už to slábne🤔 dle svého instinktu bych vsadila že bude ovulace
🤔

frejaa
autor
2. říj 2021

@teress1215 no tak jsme to dnes zkusili, byla chuť a prostě jsem se cítila fyzicky i Psychicky ok, takže buď z toho bude tehu nebo další měsíc zas snažení 🙂

teress1215
3. říj 2021

@frejaa po potratu se říká ze je jak pohnojeno 😊 teď prijde nekonečné čekání na (ne)očekávanou ms 🙈 hodně štěstí 😊

frejaa
autor
3. říj 2021

@teress1215 díky určitě pak napíšu co a jak 🤗

frejaa
autor
3. říj 2021

A dnešní ovu už slabý

paja123kluci
Autor odpověď smazal
Zobraz
paja123kluci
Autor odpověď smazal
Zobraz
frejaa
autor
4. říj 2021

Hcg dnes 13 dle krve, takže možná to fakt byla ovulace, kdoví🤔

kocila
4. říj 2021

@frejaa ja bych tipla spis zbytkove HCG,ktere se odbourava geometrickou radou,tedy pred dvema dny bylo 26,pred ctyrmi 52 atd…proto pozitivni test,ktery zachyti velmi nizke HCG dokonce lepe nez tehotensky test…uvidis,kdy dostanes MS,pak se z toho da vydedukovat…testovani tento cyklus bylo zbytecne..

frejaa
autor
4. říj 2021

@kocila chápu, no uvidíme možná je cyklus celkové rozhozeny🤔napíšu tu pak jak jsem dopadla🤗 dnes se mi navíc objevilo ráno trošičku růžové špinění ale pak zas nic, takže buď ovulační krvácení nebo prostě špinění ještě při čištění🤔