Ahoj holky tak už je to tady zase....9 dní zpoždění,bradavky bolí jak blázen,náladová jsem,vzteklá,asi budu muset zase na vyvolávačku.Ach jooo my se snad nedočkáme.. ☹
Dočkáš se, nejsi v tom sama, já jsem měla cykly i víc jak 60 dní dlouhé a kdybych nešla na vyvolávačku, tak by byly ještě delší. No a mám dvě děti a teď po druhém porodu chodí MS pravidelně 🙂
@sendoska jj zkoušela a nic...
@spagatice no já měla minulý cyklus taky dlouhý asi 50 dní,tak jsem zvědavá jak dlouhý bude tento 🙂
ahojky holky, taky mě trápí dlouhé ckyly. Jsem na tom taky tak. Zajímalo by mě, jesli Vaše doktorky taky neřeší příčinu proč máte tak dlouhý cyklus a řeší to jen vyvolávačkama? Už začínám silně zvažovat změnu lékaře.
@lucoska29 u mne je to teprve podruhé takže to zatím doktor nějak neřeší,uvidím až tam půjdu.počkám ještě tak týden,pokud to nepřijde,udělám test a zajdu k doktorovi...
ahoj děvčata, mně zjistili inzulínovou rezistenci a od té doby, co na ní beru léky (+mám po laparoskopii) se to hodně zlepšilo. Zkuste to zkonzultovat s doktorkou ... je to jedna z možností nepravidelnosti cyklu.
@pistalinda35 už jsem nad tím uvažovala ze zajdu k doktorovi,ale teď jdu na odběry kvůli tomu ze jsem přibrala.ve fitku mi to doporučili,ať vím co a jak.
a nemáš problémy se štítnou žlázou ? Já přibrala za necelý rok od operace 8 kilo. ☹ Nic moc. Je ale pravda, že léky na inzulínovou rezistenci snižují i cukr , který mám jinak v pořádku. Takže tím , jak mi klesá cukr v krvi, tak mám čím dál větší chuť na sladké 🙂) Je to problém, snad až bude jaro, tak to venku vyběhám 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkusila si test?? zda nejsi v Tom?