Ahoj, už pár dní mě trápí podivný zápach z pochvy při sexu. Před měsícem jsem byla na preventivní prohlídce, všechny testy vyšly v pořádku. Dostala jsem ale Utrogestan, který jsem brala 17-25 před MS. Teď jsem týden po MS a objevilo se tohle, je to cítit trochu jako rybina... Ale jinak žádné potíže nemám, svědění, výtok, naštěstí nic. Má někdo podobnou zkušenost, může to nějak souviset s hormony z těch léků a změnou prostředí? Během MS jsem používala probiotické tampony.
@p4vl4 hoj, asi to bude trichomoniaza. Zajdi na gyndu.
@beetlejuice1666 jo,trichomoniaza,ne chlamydie, pravda! Myslela jsem ji,spletla jsem parazita 😀
Jo, tohle už jsem se taky dočetla, jen mi tedy nesedí vůbec žádné příznaky kromě toho divného pachu. Proto tenhle dotaz.
@p4vl4 nemusis mit jiný příznaky, někdy to gynekolog poznáva fakt jen pode zapachu (jo,viděla jsem na stáži,jak gynekolog očichava tampon) 😉
utrogestanem to fakt není 🙂))
Ahoj, jen abych to tu ukončila, nebylo to dle doktora nic, žádná bakterie ani parazit. Tudíž opravdu zřejmě změna daná léky nebo nějakým jiným vlivem v mém těle, byť se vám to nezdálo 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Osobne nevím, ale co mě napadá jsou spíš chlamydie,než utrogestan,ale možná se pletu..