Ahoj holky, potřebuji poradit mam 2 týdny zpoždění těhu test jsem si zatím nedělala, byla jsem na gyndě 25.10 doktor mi řekl že když nedostanu do 2 týdnu menstruaci tak si mám udělat těhu test, a přijít pak na kontrolu... dneska jsem byla u sve paní doktorky a mám zánět močaku a napsala mi antibiotika.. a já nevím jestli můžu byt těhotná i přesto že jsem dostala zánět, nebo jestli by mi neuškodili ty antibiotika co mám brát.. na gyndu mam jít za 3 dny.. tak se mi nechce zbytečně dělat těhotenský test a ani nevím jestli by mi normálně vyšel když mám zánět močaku, zkušenosti s tím nemám tak promiňte za takové otázky a byla bych ráda kdyby mi někdo prosím poradil
@terka80 Děkuji za odpověď jdu si ho hned koupit pro jistotu..
@martinakokyova když máš podezření, že by si mohla být těhotná, tak si to měla hned říct!!! Buď by ti udělali před předepsáním antibiotik těhotenský test a dle toho rozhodli jaká antibiotika ti dají, a nebo by ti dali hned slabší a šetrnější.
Udelej si test a hlavne res s doktory
Antibiotika ti teď neublíží i kdyby si byla těhotná,zatím plod nezivi placenta,tak buď v klidu. Já dostala slabší atb ale byla jsem tak ve třetím měsíci.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinakokyova zanet moc.mechyre nemuze ovlivnit tt,ale atb v pripadnem tehot.muzou ublizit,pro tehotne davaji jine slabsi.byt vami ten tt si udelam hned