Zdravim devcata
Porebuji radu 5.2. Jsem byla na inseminaci po 14dnech mi bylo z krve potvrzeno tehotenstvi hcg 95 za dalsi 2 dny hcg stouplo dvojnasobne a 27.2. Mi hcg namerili zase 95 dr mi rekla ze bohuzel kleslo tudis nic.. Ale dnes jsem si udelala test abych videla jestli carka mizi a ona byla silnejsi nez pred tydnem. Jak je to mozne?
Pokud si nejsi jistá, zašla bych k doktorce, tím přece nic nepokazíš a asoň budeš vědět jistě na čem jsi. Bohužel test může být falešně pozitivní, ale taky nemusí, ale to zjistí jen doktorka.
Si zajdi na krev
@lachtanice86 na krev si zajdu jen musim pockat do ctvrtka. Driv tu doktor neni. Spis me zajimalo jestli s tim nektera nema skusenosti nebo neslysela ze by se to nekomu taky stalo
@wewe015 no ja měla zamlkle kolem 11-12tt a jeste v den revize jsem blila jak alik od tehotenskych nevolnosti. Ale to už jsem testy nedělala
@lachtanice86
Dekuji
@upuska zatim je silne krvacim podle ultrazvuku nikde nic nevideli ani v deloze ani mimo ale hcg bylo ve stredu 220 takze se o dost zvedlo (vysvetlili mi to ze ja tam je nejaky lpisicek tkane co projevuje zmamky zivota proto ten test a hcg tak vysoke) a patek jdu na kontrolu tak snad uz se z tela vse vyplavilo a bude to klesat
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@wewe015 No za mě jsou to hodně slabé čárky silnejsi mi nepřijde...kdyby to bylo ok,byla by silnější nez kontrolni...je mi to lito..přeji at se brzy zadaří 😊