Zakrvácení a strach 😞. Poradíte, prosím?

dominka_94
7. říj 2020

Prosím, poraďte, dnes jsem 5+4, ráno jsem trochu spinila hnědou krvi, tak jsem volala do caru. Vzali mě dnes na ultrazvuk, a v děloze krásný gestační vacek s náznakem žloutkového váčku. Napsala mi doktorka progesteron na zavádění. K oplodnění došlo po plánovaném styku, stimulace proběhla Femarou, takže folikuly byly v každém vaječníku. Me předchozí těhotenství bylo mimoděložní, vejcovod nebyl odebrán, pouze naříznut, dle doktorky bude tedy nefunkční.

Já tady ale možnost těhotenství kombinovaného, jedno embryo v děloze a druhé jinde, po dnešním ultrazvuku ale nic špatně lékařka neviděla. Ale bude si mě hlídat, kdyby náhodou. Toto kombinované těhotenství je prý velmi ojediněle.

Dnes odpoledne bohužel zašpinění silnější a čerstvou krvi. Volala jsem opět doktorce a prý se ještě nemám znepokojovat, že to může být jenom nějaká cévka jak se embryo zavrtává.

Píchá mě v konečníku a bolí bedra a trochu břicho. Mám hrozny strach z možného mimoděložního. Od kdy je vidět na ultrazvuku a může takto brzy prasknout?

Je tu take možnost, že by se nejednalo ani o počínající potrat a byla to jen ta cévka a vše probíhalo v pořádku dál?

Děkuji :srdce:

klokanka31
7. říj 2020

@dominka_94 Být tebou tak jedu na pohotovost, tohle nevypadá dobře když tě bolí břicho i záda. Raději ať tě zkontrolujou.

dominka_94
autor
7. říj 2020

@klokanka31 já právě nevím, v caru mi řekli, že jen kdyby se to nějak zhoršovalo. Myslíte, že se jedná o blížící se potrat?

jjasmina
7. říj 2020

@dominka_94 50/50 jela bych do nemocnice

veroniquecz
7. říj 2020

@dominka_94 radši jet 100x zbytečně než jednou pozdě. Jeď ❤️

mamikry
7. říj 2020

Začala jsem špinit v 5+0, špinila jsem asi týden (ne tedy čertvou krví). Bolelo mě břicho jak při ms a bedra taky vcelku dost. Teď bych měla být 8+5, na UZ jdu až v úterý, tak nevím, jestli malé drží, ale mám celodenní nevolnosti a citlivá prsa, takže věřím, že to bylo hnízdění.

klokanka31
7. říj 2020

@dominka_94 Může to být potrat, ale i mimoděložní... Budu držet pěsti ať je vše nakonec v pořádku 🍀

mzacikova
7. říj 2020

Měla jsem to taky tak. Dokonce 3x do 10.tt a nic to nebylo. Děloha se teď rychle roztahuje a může to být prý tím. Nebo cévka, dokonce klidně i po vyšetření na gynde

nikolaa123
9. říj 2020

@dominka_94 Ahoj tak jak si dopadla?? Jela si na pohotovost?