Prosím, poraďte, dnes jsem 5+4, ráno jsem trochu spinila hnědou krvi, tak jsem volala do caru. Vzali mě dnes na ultrazvuk, a v děloze krásný gestační vacek s náznakem žloutkového váčku. Napsala mi doktorka progesteron na zavádění. K oplodnění došlo po plánovaném styku, stimulace proběhla Femarou, takže folikuly byly v každém vaječníku. Me předchozí těhotenství bylo mimoděložní, vejcovod nebyl odebrán, pouze naříznut, dle doktorky bude tedy nefunkční.
Já tady ale možnost těhotenství kombinovaného, jedno embryo v děloze a druhé jinde, po dnešním ultrazvuku ale nic špatně lékařka neviděla. Ale bude si mě hlídat, kdyby náhodou. Toto kombinované těhotenství je prý velmi ojediněle.
Dnes odpoledne bohužel zašpinění silnější a čerstvou krvi. Volala jsem opět doktorce a prý se ještě nemám znepokojovat, že to může být jenom nějaká cévka jak se embryo zavrtává.
Píchá mě v konečníku a bolí bedra a trochu břicho. Mám hrozny strach z možného mimoděložního. Od kdy je vidět na ultrazvuku a může takto brzy prasknout?
Je tu take možnost, že by se nejednalo ani o počínající potrat a byla to jen ta cévka a vše probíhalo v pořádku dál?
Děkuji :srdce:
@klokanka31 já právě nevím, v caru mi řekli, že jen kdyby se to nějak zhoršovalo. Myslíte, že se jedná o blížící se potrat?
@dominka_94 50/50 jela bych do nemocnice
@dominka_94 radši jet 100x zbytečně než jednou pozdě. Jeď ❤️
Začala jsem špinit v 5+0, špinila jsem asi týden (ne tedy čertvou krví). Bolelo mě břicho jak při ms a bedra taky vcelku dost. Teď bych měla být 8+5, na UZ jdu až v úterý, tak nevím, jestli malé drží, ale mám celodenní nevolnosti a citlivá prsa, takže věřím, že to bylo hnízdění.
@dominka_94 Může to být potrat, ale i mimoděložní... Budu držet pěsti ať je vše nakonec v pořádku 🍀
Měla jsem to taky tak. Dokonce 3x do 10.tt a nic to nebylo. Děloha se teď rychle roztahuje a může to být prý tím. Nebo cévka, dokonce klidně i po vyšetření na gynde
@dominka_94 Ahoj tak jak si dopadla?? Jela si na pohotovost?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dominka_94 Být tebou tak jedu na pohotovost, tohle nevypadá dobře když tě bolí břicho i záda. Raději ať tě zkontrolujou.