Ahoj holky! Od září 2015 se snažíme o miminko. Zatím nic. Dneska jsem pořídila Nosifol..Jdeme na to a určitě to půjde 😉
Ahoj holky my mame 1 holcicku po ivf vyslo napoprve predtim jsme zkouseli rok doma a nic...ale pry jsme oba zdravi...ted se snazime o druhy mimco zase to nejde tak jsne zkusili 1 x ET pote 1 x KET a nic☹...tak zkousim taky Nosifol dnes je to 10 dnu co ho beru a da se rict ze od tretiho dne uzivani mne silene boli bricho.tak asi se tam prece jenom neco deje...jsem fakt zvedava.Ale co jsem procetla diskuze hodne holek si ho chvali a i dve moje kamosky po nem do 3 mesicu otehotneli a to se snazili nekolik let o mimco...Tak nevim porad je to jenom doplnek stravy,vitaminy....
já jsem Nosifol brala první měsíc po vysazení HA... a zatím nic... teď se snažíme 3. měsíc a čekám na výsledek.. Nosifol mám objednaný tak jako tak.. prý je to malý zázrak 🙂
Ahoj holky, Nosifol beru už 9 měsíců a těhotná stále nejsem ☹ taky jsem na něj četla samou chválu i můj doktor - primář gynekologie mi ho moc chválil, ale mně k miminku nepomohl, takže doberu poslední krabičku co mám doma a další už nekupuju... hodně štěstí a ať Vám zabere 😉
@beruska1889 to mě mrzí... a ovulaci si hlídáš pravidelně?
@luciasek1987 jako ovu testy ani BT už neměřím, ale podle hlenu myslím že probíhá... teď zkouším kontryhel 2. cyklus... už fakt nevím co proto víc udělat ☹ v únoru nás čeká vyšetřování... nikdy by mě nenapadlo, že zrovna nám to nepůjde ... ☹ ☹
@beruska1889 neboooj... třeba se na to strašně moc upínáš... vím, já jsem upjatá jak blázen, ale nejde na to nemyslet, takže to ti ani radit nebudu... jen .. třeba se hoď do úplně totální pohody... jestli jdete až v únoru, tak máš ještě čas se "uklidnit" a jen se s manželem tulit a tulit 🙂 je to hodně o psychice si myslím, já až na to přestanu myslet, tak to přijde.. určitě.. a pevně věřím tomu, že se vám to povede.. co nejdřív.. posílám ti spoustu pozitivní energie!! 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Pred par dny jsem dobrala balení. Tak uvidime, jestli pomohl nebo ne. Pak napisu ;)))
na příbalovém letáku píšou, je potřeba Nosifol brát minimálně 3 měsíce... tak nevím.. každopádně nejlevnější je kupovat ho na internetu, konkrétně zde: http://www.pro-leky.cz/nosifol-forte-sacky-30x5...
@luciasek1987 no to mi kazdy taky rika, at se na to tolik neupinam... Ale jak to udelat? :D. Obdivuju, kdyz to nekdo zvlada proste jen ,,nechat plynout" ...
@beruska1889 a koukal na tebe dr? Jestli ti vubrc ovu probkhat atd ... Mne treba ted nasadil clostilbegyt a pak pichnul pregnyl. Jeste nevim, zda se zadarilo, ale snad joo 🙂)
@luciasek1987 tak první půlrok jsem to neřešila vůbec, nepozorovala se a nechali jsme tomu volný průběh, pak jsem začala mírně panikařit, že stále nic a začala jsem to víc řešit, teď v prosinci jsem vypnula úplně, dokonce jsem si dala pauzu od netu - těchto stránek a jen jsme si užívali pohodu s rodinou a u pohádek a stejně nic ☹ včera přišla mrch ačkoli jsem doufala, že tentokrát už to vyšlo... takže ať dělám co dělám stejně nic ... ☹ ☹ žádanky mám doma od listopadu, pořád jsem to odkládala že to třeba vyjde a nic, tak už asi není důvod na odklad a budem to muset začít řešit s lékaři... ☹ ach jo... ☹
děkuji Ti za milá slova, jsi hodná, snad se už brzy dočkáme, než se z toho čekání zblázním... ☹
@luciasek1987 jooo tak to je supr cena. Ja za nej dala asi 550 ...
@ayperi našla jsem to na netu... když něco kupuji vždy koukám na heureka.cz a porovnávám ceny.. 🙂
@beruska1889 jak říkám, síla pozitivního myšlení.... vyjde to!! tfuj tfuj tfuj.. pro štěstí 🙂 😉
@ayperi zatím ne, jen mám vypsané žádanky na hormonální profil, mám si 12DC dojít na ultrazvuk, manžel na spermio a pak se uvidí co dál... snad se nám povede už brzy všem 😉
@luciasek1987 děkuji moc, tak ať to zabere 😉
@vaalllllllli8i kupovala jsem ho pres net na proleky.cz a vyšel na 430,-
@beruska1889 snad ano. Drzim palce!! 🙂))
holky, merim si od 6.1. BT. porad mám 36.2. dneska mi stoupla na 36.6. a to beru nosifol od 7.1. může to mít souvislost?
@123snazivka urcite nee. Nosifon jsou vitaminy proste a listovka.
☹ ach joo..paranoia...
@123snazivka to znam, klid :D
Ahoj prosím vás lidí pomuzete mi s radou? Snažíme se už rok a půl o mimi a pořad nic ..nějaký léky nebo něco doporucite?
holky! jsem 19den cyklu. Merim si BT,ale porad osciluju kolem 36.3. Dneska jsem mela 36.4 a jen tak zkusmo jsem si rano udelala ovulacni test. Byly tam dvě čárky, ta dolní o něco slabší než ta horní. Znamená to,ze ovuluju?? Podle BT mi to moc nesedí,ale detekce LH v ovu testech je prý dost citlivá.. jaký mate názor?
Taky začínám s nosifolem. Užívám ho teprve pár dní. Jsem zvědavá, jestli pomůže🙂
@luca16 taky užívám nosifol, už druhé balení... Kéž by nám pomohl ke // 🙂 Doufejme!
@zuzanka_13 Nosifol je moje poslední naděje. Už jsem toho vyzkoušela tolik, že nevím, co by ještě mohlo pomoct. Musíme doufat, jak říkáš🙂
@zuzanka_13 Byla jsem u Dr. teda kvůli úplně jiné věci, ale když už jsem tam byla... Jsem 12DC a folikul 19mm, takže máme na to o víkendu vlítnout. Bez nosifolu jsem mívala ovu 16 až 22DC. Ten nosifol se mi začíná líbit🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@123snazivka kolik stojí? Myslíte že mi to pomůže ? Nebo znáte ještě nějakou radu skrze nějaký prášky atd?