Začali jsme se snažit hned po samo.potratu. Máte zkušenost hned s otěhotněním?

flowerstone
7. črc 2020

Ahoj, nemate některá zkušenost s tím ze jste samovolně potratila a otěhotněla hned? Já krvcela týden jak při normální ms. Doktor mi prvně tvrdil ať pockame rak 2-3 měsíce. Na nic jsme necekali😃 a dnes jsme byla na kontrole po měsíci a všechno Je v pořádku prý se mužem snažit už hned..a ze prý vidí narostlou sliznici, ms přijde prý tak do 14 dnů.. což mě trochu mrzelo protože mám za to ze jsme se trefili do ovulace i teď 😃 a říkám si ze za utz by stejně nebylo ještě nic vidět ne? Ale to ze doktor říkal ze tam vidí blížící se ms tak těhotná asi už být nemůžu...

jjasmina
7. črc 2020

V dubnu sp, červnu jsem byla opět těhule. Vysoká sliznice bývá jak před ms, tak i v těhotenství.

flowerstone
autor
7. črc 2020

@jjasmina to je pravda to mi taky říkal ze mám narostlou když jsem byla tehu. Já mu neřekla ze Jsme se zacali snažit... takže ...
U tebe ale proběhla jedna normální ms nebo ne? Mě žádná já potratila s tím ze jsem to brala jako normální ms která trvala týden. Teď čekám jakoby na první

jjasmina
7. črc 2020

@flowerstone jj 🙂

jjasmina
7. črc 2020

@flowerstone No já se čistila tak týden a asi za týden přišla normal ms, takže po 1. ms vlastně

cysticka
7. črc 2020

Na zacatku dubna SP a nekdy ke konci dubna jsem znova otehotnela 🙂 dnes jsem ve 13tt 🙂

klokanka31
7. črc 2020

@flowerstone Já loni v červenci potratila a na konci srpna otěhotněla, a to s jedním vejcovodem. A dnes mám krásnou holčičku 😊