Ahojky. Už před nějakou dobou jsme si s partnerem řekli, že si uděláme rodinu. V dubnu jsem byla na prohlídce u doktorky a po ujištění, že jsem v pořádku jsme se začali snažit o miminko. Začali jsme tak nějak nešťastné těsně před mými dny. Teď bych měla mít plodné dny, ale ovulaci na sobě nepoznám... Každopádně mě už 4.den bolí v podbřišku, jsem náladová - spíš mrzutá, chodím častěji na malou a dneska mě začali bolet prsa. Myslíte že je možné otěhotnět tak rychle? Na jednu stranu si říkám že to není možné a že ty příznaky si jen vsugerovavam a zveličuju... Na druhou stranu bych si přála, aby to vyšlo co nejdřív ať se nemusím stresovat že to nejde... Za jak dlouho se to podařilo Vám?? Obdivuji všechny z vás co to nevzdali ani po několika letech... Klobouk dolů... 🎩 Já bych asi zmagořila... 🙂
HA jsem vysadila už na podzim, to byla doba kdy jsme se o miminku začali bavit vážně... Moc nevěřím že bych byla těhotná už teď... Ale přeji si to... 🙂
@moonuliik všetko čo popisuješ by mali byť príznaky ovulácie. Pokiaľ si mala klasickú MS, tak tehotná s najväčšou pravdepodobnosťou nebudeš.
A príznaky tehotenstva sa väčšinou neobjavia skor, ako zmešká MS 🙂
Myslím že touto fázou vsugerovaných príznakov si prešla väčšina žien, ktorá skočila do fáze "chcem otehotnieť". Je strašne doležité si to nepúšťať príliš k telu, nesledovať sa príliš a tak nejak sa snažiť žiť ako doteraz.
Nám trvalo asi pol roku, kým som otehotnela a príznaky som na sebe pociťovala každý mesiac 🙂 (a to som nebola žiadna hysterka, čo by neustále testovala riešila, že tu ma píchlo a čo to može znamenať), ale človek si vždy hovoril..."že by sa zadarilo?" Postupom času sa to tak nejak ustálilo a v čase, keď som otehotnela už mi nebolo vobec nič, okrem trošku citlivejších pŕs 🙂 A príznaky tehotenstva, okrem zväčšujúceho sa brucha nemám dodnes 🙂
Držím palce nech sa čoskoro zadarí. Je to únavné deliť mesiace na "do ovu" a "po ovu" a vyhliadať, či príde červená. Snaž sa na brať s nadhľadom a možno budeš prekvapená, ako rýchlo to klaplo 🙂
Děkuji za reakce a Mika držím palečky na červenec 😉
@moonuliik Tak my jsme si před šesti lety s manželem řekli, že to zkusíme, nijak jsme se na početí nesoustředili, dny nevypočítávali,ale čirou náhodou jsme se trefili a další menstruace už nedorazila 🙂 Teď jsme si řekli to samé a jelikož do čtyřicítky je krátká doba, tak už jsem si ovulaci spočítala a uvidíme, zda a kdy se zadaří - když ne, tak máme úžasného syna 🙂
ja vysadila HA tenkrat v unoru, proste doslo baleni a vedela jsem, ze v lete uz budeme chtit vyrabet.
Nakonec se zadarilo hned na poprve. Takze mozne je vsechno. At to jde rychle!
Takhle nejak vypadal muj prvni mesic po vysazeni HA. Telo se vyporada s horm. zmenou. Neni to nemozne ale za priznaky bych nevidela tehotenstvi.
Já vysadila v půlce března, a od té doby mám tyhle rádoby těhu příznaky pořád 🙂 🙂 néé vážně, celkem si tedy prožívám jak bolesti před a při MS, tak i před ovu .... asi se mi tělo teď snaží dohnat vše co při HA nemělo.....a říká si "tak ty chceš mimčo, tak počkej, já ti ukážu jak vypadá cyklus" 🙂
Ahojky 🙂 Já sem vysadila HA na konci ledna a od té doby se snažíme. Mám rozhozený cyklus, takže to bude asi na delší dobu, ale tyhle pocity sem měla každej měsíc a už sem myslela, že sem těhotná. Já bohužel nebyla, ale to třeba nemusí být tvůj případ. 😉
Jojo klidně. 🙂 konečně jsem prošla první ovulaci od začátku snažení... Tak uvidíme jak se to vyvrbí. Žádné příznak zatím nepociťuji... Každopádně mě pobavil partner, který se mě předevčírem zeptal, jestli už jsem těhotná... 😀 neměla jsem slov, ale dokopala jsem se k odpovědi, že po třech týdnech asi těžko... 😀
😀 Je vidět, že jsou ti chlapi stejný. Ten můj zase po prvním snažení na ostro povídá, cejtím, že už seš těhotná. :D A ty teda na sobě ovulaci poznáš? Já totiž ne, tak jen tajně doufám, že probíhá. 🙂 Třeba vám to vyjde hned napoprvé. 😉
Nepoznám... Testy a teploměr Kupovat nechci, tak mi nezbývá nic jiného než věřit kalendáři...
Tak to sem ráda, že v tom nejsem sama. 🙂 Teplotu měřit určitě nebudu, protože to u mně ani není možné. Ovu testy možná časem pořídím, ale zatím to nechávám být. 🙂 Mám pocit, že bych se tím akorát víc stresovala. 🙂 A kdy ti má dorazit ms? 🙂
Tak na den matek nademnou proletěl čáp... 😀 celá rodina z toho byla na větvi... 😀 tak uvidíme no...
Ahoj holky, přidávám se k vám... snažíme se od prosince... moje cykly jsou mi záhadou... do snažení pravidelný 25-26 dmí..teď? 21,24,25,30 a dnes je to 30 DC a nic... nechci zbytečně stresovat, ale zas ebych byla ráda kdybych věděla na čem jsem... U prvního jsme se snažili 5 měs... když to nevyšlo po 5té, tak jsem si řekla, že na to prdím a zašla si na gyndu zas pro antikoncepci a jen jsem čekala až to dostanu a ono nic, už mi prášky byly k ničemu...😀
holky počítaj se k těm signálním ptákům i labutě? 😀 😀 😀 máme jich na chatě u rybníka spousty, tak jestli nám třeba nemůžou toho prcka nadělit 😀
My zahajujeme snazeni dnes. Slibila jsem to manzelovi k narozeninam 😀😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já otěhotněla 3. měsíce po vysazení HA. Není nemožné otěhotnět tak rychle, záleží kdy jsi měla ovulaci.