Pred 2 tydny mi vyvolavali porod v 16 tt, miminko bylo mrtve 2tydny nejspis melo neslucitelnou vadu se zivotem. Jedina vec, kterou si ted preji je otehotnet znovu a mit zdrave, donosene miminko. Planuji brat nejake vitaminy i s pritelem. Planujeme se snazit po 2ms, zatim dodrzujeme sestinedeli.
Jestli tu je nekdo se stejnou zkusenosti, za jak dlouho se Vam podarilo otehotnet podruhe?
To mě mrzí.Tak já jsem potratila taky ale naštěstí jsem na revizi nemusela.Kamarátka potratila v 15tt a podařilo se jim to hned 1 měsíc po 6 nedělí a mají dneska zdravou holčičku 😉
Tak at se podaří co nejdříve 😉
Já jsem prodělala v červnu 2013 revizi dělohy (teprve) v 6 tt a snažíme se od srpna. Doufám, že tenhle měsíc to už vyšlo ... zatím to vypadá nadějně 🙂
Já jsem měla zamlklý potrat ve 14tt s následnou revizí dělohy. Podařilo se mi otěhotnět třetí měsíc po revizi 🙂 . Tak moc držím palečky. Vím, jak se teď cítíš, ale uvidíš, bude dobře a i ty se dočkáš zdravého miminka 🙂
Já jsem byla 2x na revizi v 8tt. Poprvé jsem otěhotněla zhruba po 5MS a podruhé hned po 2MS. Tak držím pěsti!!
Ahoj, ja potratila v 10.tt a zatimco v nemocnici mi rekly, ze nesmime pul roku otehotnet, mul doktor mi rekl jen tri mesice.a otehotnela jsem po trech az ctyrech mesicich.moc drzim pesticky, aby se ti co nejdrive zadarilo a mohla si se radovat z krasneho a zdraveho miminka.drzte se, ty i pritel.preju hodne stesticka
Ahoj, to jw mi moc lito. Ja byla na revizi ve 13tt v breznu, otehotnela jsem v cervnu, ale potratila jsem samovolne hned v 5tt a ted jsem otehotnela v prosinci, snad uz definitivne. Moc drzim pesti, at se vam zadari co nejdrive!
Ahoj..Já jsem ted 9.12 byla také na revizi (zamlklý potrat v 9tt - pouze gestační váček bez ničeho). Ted mám také šestinedělí a neustále myslím na to, že chci mimi...Rozhodli jsme se, že začneme hned po 1 MS se snažením....Dle přečtených všemožných diskuzích se to bud stane znovu at čekáš půl roku nebo týden a nebo je ti to souzeno a už to proběhne v pořádku....příroda si poradí sama a osud taky 🙂 držím palce 🙂
Já jsem prodělala zamlklý potrat dvojčat v 17. tt s následnou revizí dělohy a můj doktor mi řekl, že s další těhotenstvím mám počkat alespoň tři cykly, takže nějaké 4 měsíce, aby se děloha zacelila. Přišlo mi to jako dlouhá doba, ale opravdu to uteklo. Sestra potratila v 7. týdnu a musela počkat 3 měsíce. Potrat v 16. tt je pro tělo větší zásah než v prvním trimestru, já bych tomu rozhodně dala čas. Myslím si, že je zbytečné něco uspěchat, byť v tuhle chvíli by to pro tvou psychiku bylo to nejlepší. Poraď se s doktorem a dej na něj. Jinak držím pěsti, ať jsi v pořádku jak na těle tak na duši
Diankaary ☹ tak nakonec to nedopadlo to me mrzi:'( budu drzet pesti aby se vam co nejdriv zadarilo:-*
Já jsem potratila v 9tt, ale mimčo se už od 6tt nevyvíjelo. Doporučili mi počkat jeden cyklus, ale už bych to tak nehnala, potratila jsem znovu, v 10tt. Pak doporučili 3 měsíce.
otehotnela jsem po 3 porevizni MS a vse bylo v poradku, ale ja potratila v 10tt. Rika se, ze, kdyz jednou uz bylo pohnojeno, ted to pujde raz dva 😉 drzim palce, druhe tehotenstvi bude urcite v poradku az do konce.
ja jsem mela vyvolany porod v 16tt ( Downuv syndrom ) + revize delohy : 5.9.2013.
Zkouseli jsme uz po prvni MS a ted je leden a ja porad nejsem tehotna .-( A to jsem otehotnela napoprve.
Asi dr. melapravdu, ze telo se musi dat dohromady a po vyvolavanem porodu se doporucuje min. 6 mesicu. je to velkej zasah-je horsi nez normalni porod ( to me rikal primar v nemocnici ).
Telo se musi dat dohromady, aby bylo schopne plod donosit. Nekomu se povede ihned a nekdo musi pockat. kazde telo reaguje jinak. U nas to bude v unoru 6 mesicu od porodu,tak doufam, ze se to povede.
A neboj, utece to silene rychle-ja se vratila po 3 tydnech i do prace po porodu abych zacala zase zit. A uz je leden a uteklo to ani nevim jak.
Preji hodne sil, vim jak ti je .-(
DRŽÍM PALCE! Já potratila v prvním trimu - doporučená pauza 3 měsíce + a další špatné těhu které museli ukončit operací tam byl doporučený půl rok.. Všeobecně se doporučuje více jak 3 cykly nejlépe půl roku...3 dítě se nám podařilo po6 měsíční pauze 🙂 . Vím, že pak člověk čas tlačí očima a zdá se mu být nekonečný, ale stojí za to vydržet.. Nepospíchat, tělo si potřebuje odpočinout, děloha se potřebuje zahojit, hormonální hladina se potřebuje dát do normálu a organismus celý celičký srovnat a když už je tohle nějak v pohodě musí být ok i ta psychika, která je po takových zkušenostech značně načatá.
Takže za mě zlatý střed min. 5 cyklů čekat, šetřit se myslet co nejvíc pozitivně, žij věnuj se ama sobě choď do společnosti, ale i plakej křič a vztekej se - svět je někdy nefér ale naděje umírá poslední =o*🙂 posílám moc pohlazení 😉
Tři měsíce jsme měli půst, a pak na druhý pokus 😉
Já byla v červenci 2013 na revizi pro zamlklé těhu v 10tt a doposud nic :( nedaří se.... a už mi z toho hrabe. Hlavně proto, že všechny kamarádky i ségra jsou v tom a bez problémů....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ach jo ☹ Zkušenost nemám, ale držím pěsti, holka!