Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět? Kdy jste našly vytoužené //?

lalolita
22. črc 2021

Zdravím ženy,
Snazime se přítelem miminko,zatím krátce, takže je zbytečné řešit, zda je někde problém nebo ne.
Nicméně piju skoro dva měsíce kontryhel, jím listovku, od pondělí jsem si koupila i Gravital. Kdy jste našly vytoužené //?😉 U Dr jsme byla v úterý, kvůli neustálým bolestem pravého vaječníků a trnutí prsou. Nabral mi i HCG, avšak negativní.
Pár testů už jsem udělala, avšak negativní,takže se to snažím hodit za hlavu a nechat tomu volný průběh, zatím bez úspěchu.
Cykly mívám hodně nepravidelné 29-35 dní. Teď jsem měla MS pouze 4dny, což u mě je celkem divné,mívám ji spíš tak 6-8dni, tak už jsem si říkala, že to vyšlo avšak ne.
Kdy lze nějak těhotenství ještě podpořit a nebo prostě nechat tomu volný průběh úplně? Je to celkem na palici,když potom člověk tak touží😉

matkacekatelka
22. črc 2021

Ja jsem změnila práci a šlo to hned. Asi po 3 měsících. V té minulé práci jsem se dost stresovala. Zkoušeli jsme to něco přes rok. Hlavní je vypnout a nestresovat se

pe_tu_ss_ka
22. črc 2021

@lalolita u prvního se zadařilo hned na poprvé (brala jsem femibion asi mesic/dva před tim), ale bylo z toho mimoděložní. Pak se povedlo až za 6 měsíců od operace, kdy jsem se dala tak nějak dohromady (hlavou hlavně). A teď u druhého jsme ani nečekali nějakou rychlovku, ale podařilo se na poprvé. Zase jsem brala 2 měsíce před tím femibion.

lalolita
autor
22. črc 2021

@matkacekatelka no v práci to mám podobné....hodně stresu, nervů a ikdyz mám teď dovolenou,čekám co zas bude potom.....

littlebee124
22. črc 2021

Vysadila sem v únoru po 11 letech HA a otěhotněla v květnu 🙂
Ze začátku sem si měřila BT a dělala ovu testy, to me bavilo tak měsíc a pak sem to neřešila a povedlo se. 🙂
Cyklus sem měla 33 dnu a pak 30. Poslední MS 12.4 a od te doby nic ještě 21.5 sem měla hcg v krvi negativní a 10.6 už pozitivní a dneska sem 10+0 🙂

sami28
22. črc 2021

@lalolita u nás se zadařilo po 9 měsících snažení... smířili jsme se s tim, že to kdyžtak pujdeme řešit k dr. A ono se to najednou povedlo 😊 držím palce 🍀

matkacekatelka
22. črc 2021

@lalolita jestli tě to hodně v práci štve, tak změna práce je jedna z možností. Já se krásně zklidnila v nové práci a myslím si, že na to že jsem otěhotněla to mělo ten největší vliv. Pracovala jsem až do 6.měsíce, a nabídli mi podržet místo co budu na mateřské, hezké jednání, na to že jsem u nich byla krátce. Teď jsem na mateřské s druhým a vypadá to, že by o mne měli ještě zájem po 4,5 letech co jsem doma. Já spíš řeším jak to budu dělat s 2 dětmi časově, chlap má nepravidelnou pracovní dobu, babičky na pomoc nemáme. No nic, vylívám si svoje problémy. Moc přeju ať se vám zadaří🙂

melek5
22. črc 2021

@lalolita co kdybSte se přestaly snažit a nemyslet na to a ono to určitě přijde vsadím všechny svoje boty a to že sou teda botičky 🤭🤭dej tomu dva tři měsíce skus na to nemyslet a až to budeš nejmíň čekat tak se dockas vytoužených// držím palce 💞💞💞

klokanka31
22. črc 2021

@lalolita Já po 12 letech, ale to je extrém ☺

konpetra13
22. črc 2021
Uživatel konpetra13 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od konpetra13.

My jsme se snažili o miminko taky pár let, ale nakonec jsme podstoupili umělé oplodnění. Vybrali jsme se kliniku ve Zlíne a díky bohu za to!! 🙂

kocvarovas
22. črc 2021

@lalolita poprvé hned, ale skončilo ZT. Podruhé taky hned a po třetí druhý měsíc.. To už bylo vše v pořádku.. Ale brali jsme to dost zodpovědně, vůbec jsem neřešila ovulaci, ale měli jsme sex každý druhý, třetí den celý měsíc..

sylvka
22. črc 2021

Ahoj ,první syn po roce,druhý syn hned první měsíc po vysazení HA a tretatko holčička třetí měsíc po vysazení prasku. U všech jsem pila kontryhel 🍵 a u holčičky třetí měsíc dopomohly tyto vitamíny 🤩je mi totiž 35 😄

cherie24
22. črc 2021

@lalolita nechat tomu volný průběh. Čím víc se člověk snaží a upíná se na to, tím víc to nepůjde. Někdy je méně více. Já teď čekám druhé, obě na první dobrou. První dokonce přes kondom a prášek po, druhé plánované, ale brané tak, že to prostě začneme zkoušet a uvidíme, kdy a jestli to vyjde.

majili
23. črc 2021

@lalolita to jsou jen hloupy reci, ze se to povede, jen kdyz na to nebudes myslet a nebudes se stresovat. Na to se neda nemyslet a vypustit to z hlavy, kdyz touzis po miminku. Pokud je u vas vse v poradku a jste mladi, tak se vam to podari at na to budes myslet nebo nebudes.
Jinak 29-35 dni neni zase az tak hrozny, nejsme stroje a na ovulaci ma vliv spousta faktoru, tak se ti proste posunuje. Tyhle hodnoty jsou jeste v norme.
Pokud ale mate nejaky problem, tak se to nepodari i kdybys denne meditovala 4 hodiny a byla totalne bez stresu a vyzenovana na nejvyssi level.
Nam se podarilo po necelych dvou letech, ale az po umelem oplodneni. Po pul roce jsem resila s gynekolozkou a po dalsim pul roce neuspechu jsme sli do centra asistovane reprodukce. A praci mam pohodovou, mela jsem nekolik odpocinkovych dovolenych a nejak se nicim nestresovala, ale kdyz mas protilatky proti spermiim, tak ti nestresovani na to nepomuze 😊
Mne by treba mnohem vic stesovalo, kdyz bych to jakoze "hodila za hlavu" a pak kazdy mesic byla stejne nestastna, ze to zase nevyslo. Bylo pro me proste uklidnujici zjistit, ze vim ze ovuluju, ze partner ma spermiogram v pohode atd. Postupne jsme proste resili mozne zadrhely a prisli na to. I tak to trvalo temer dva roky, takze je zbytecny cekat prilis dlouho, nez to clovek zacne resit.

klokanka31
23. črc 2021

@majili To ale není blbost že se to povede když se na to nebude myslet. Aspoň mně se podařilo otěhotnět vždy až potom, co jsem to vzdala a těhotenství neřešila.

lalolita
autor
23. črc 2021

@majili děkuji 🍀🍀🍀🍀🍀

majili
23. črc 2021

@klokanka31 tak nejaky pripady urcite jsou, ale kdyby to tak fungovalo, ze to nejde, kdyz na to clovek mysli, tak tady na techto strankach neotehotni ani jedna holka 😁

majili
23. črc 2021

Neříkám, že není dobře, že se člověk snaží trochu uklidňovat a nějakým způsobem z toho nebýt šílený. To určitě taky pomůže. Ale prostě jsem alergická, když tady ty rady, ať na to člověk nemyslí, píšou holky, kterým se podařilo otěhotnět napoprvé nebo třeba do půl roku. To jsem na to samozřejmě taky téměř nemyslela, ale po určité době to prostě člověku začne vrtat hlavou. Pak tady ty dobře míněné rady způsobí akorát to, že si může někdo vyčítat, že si to způsobil sám, že se na to moc upíná nebo na to moc myslí.
Prostě holky, který otěhotněly na první dobrou v tomto případě vůbec nemají co radit 😀

viktorie1517
23. črc 2021

Všechny tři dětičky na poprvé. Teď jsem ve 20 tt. Přeji hodně štěstí ať se brzy zadaří 🙂

nurik
23. črc 2021

Mne sa podarilo po 3 mesiacoch ale bolo z toho mmt a odobratie jedneho vajcovodu a teraz 3 roky sa snazime a stale nic. Ani kety nam nevysli. :(

treasurka
23. črc 2021

@lalolita 3x napoprvé, jednou napodruhý, a to už jsem geriatrická matka. Samotnou by mě zajímalo, čím to je, u nás v rodině to není úplně běžné.

katerina_j
23. črc 2021

@lalolita po 2,5 letech. Za tu dobu jsme vyzkoušeli všechno, včetně změny zaměstnání 🙂 v měsíci, kdy jsme se na úplně všechny vitamíny, čaje, plánovaný sex vyprdli a začala jsem stimulaci na IVF, jsem přirozeně otěhotněla 😆 Takže asi jo, bylo to v hlavě 🙃 oba máme vyšetření na jedničku a na příčinu se nepřišlo

sanoela
23. črc 2021

@lalolita první po 3letech, nakonec přes IVFko. Brala jsem Femibion a lepší výsledky nám dělala Maca peruánská. Teďka jsme si řekli, že od nového roku se budeme snažit o druhé a případně na podzim půjdem znovu na kliniku. Začala jsem brát znovu Femibion a oba opět Maců peruánskou a podařilo se po 5 měsících přirozeně. Kdo rádi nemyslet na to, kdo nezažil co to je. Toužit a každý měsíc být zklamany neví i čem mluví. Přeji hodně štěstí 🍀

oplatecka
23. črc 2021

První miminko se nám povedlo po půl roce, druhé miminko po třech měsících. Druhé těhotenství bohužel nevyšlo, v 10tt jsem musela na revizi. Začali jsme se snažit dva měsíce po revizi a další měsíc už jsem byla těhotná. Teď čekáme neplánovaně třetí miminko a to vůbec netuším, kdy se nám podařilo 😆 Přeji hodně štěstí, ať se zadaří co nejdříve.

sjsjsjsj
23. črc 2021

První miminko se povedlo po 3 letech, z toho rok intenzivního smažení po brání vitamínů ferility blend o druhé se snažíme už rok 😔, ale můj je 2 dny v měsíci doma... Teď jsme spolu byli měsíc, z toho 14 dni, u moře.. docela jsem na to vsazela a zase nic 😔🤷‍♀️🤔😭😭😭😭😭 je mi 33, mu 39.ale můj otec si mě udělal když mu bylo 54 a mamce 34...takze pořád si říkám, že na věku nezáleží

ckei
23. črc 2021

@lalolita obě hned napoprvé. Tedy hned ten první měsíc,co jsme si řekli,že už to teda zkusíme 🙂

marty154
23. črc 2021

@lalolita vsech sest deti vyslo jak jsme chteli a hned napoprve...cyklus mam pravidelny 28-32dni...ale vzdy jsme zacinali se snazenim uz 9DC...a koncili az 16DC a snazeni bylo ob den...at se brzy zadari 🙂

lilian2111
23. črc 2021

2x 3 roky.

zuzekk
24. črc 2021

@lalolita k otázce v nadpisu- po 6 letech

siima12
24. črc 2021

Já prodělala mimoděložní, 6 měsíců po operaci jsem otěhotněla. Nasadili mi teda clostilbegyt a ultrogestan a díky clostilbegytu to vyšlo 😊 hlídali ovulaci atd… no a teď jsem 8 měsíc 😁😊 kupovala jsem si ovulační testy a hlídala kdy to přijde. No a jeden den byly krásné 2 čárky. Tak jsme to zkusili a ono se to povedlo😊

clifary
24. črc 2021

Prvni cca pul roku, hrozne jsem na to myslela, pak prisla v praci nabidka na povyseni, kterou jsem prijala, rekla si, ze zacnu resit praci a dalsi mesic dve carky. Druhe ted cca rol od vysazeni prasku, aktivni snazeni cca 9 mesicu, posledni 2 mesice jsem brala nosifol forte, ale opet jsem to asi mela v hlave, chtela jsem otehotnet tak, aby mi nastup na materskou vysel do 3. narozenin dcery. Nakonec jsme si s manzelem rekli, ze kdyz dceru nevezmou do skolky, tak budu jeste rok doma a zadarilo se vicemene hned 😃