Beru druhý cyklus Utrogestan na srovnání( zkrácení cyklu) a to od 16.do 25.DC, minulý cyklus mi MS dorazila hned dva dny po vysazení, tento cyklus je to už 8.den po vysazení a pouze od toho 3.dne od vysazení světle hnědě sem tam na Wc zašpiním, ale MS nikde...??? Měřím si i BT a jsem z toho zmatená, neb Utrogestan mi ani ten minulý cyklus BT nějak výrazně neovlivnil( ve smyslu zvýšení), ale tento cyklus druhý den AŽ PO JEHO VYSAZENI mi BT vyskočila hodně nahoru a drží se tam už několik dní☹ Tak jsem z toho zmatená, myslíte, že mS ještě dorazí. Podotýkám, že těhu nejsem... Bohužel teď nutně MS potřebuju k zahájení stimulace na IVF. MOc díky za Vaše zkušenosti, jestli jste to někdo měl taky tak a MS dorazila až později...
me po vysazeni utrogestanu ms dorazila kolem 2-3 dne. kamaradce vysel test negativni, tak vysadila utrogestan a ms nedostala -a co --nakonec byla tehotna...pritom byla po iui a ovulaci mela rizenou
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A kdy měla dorazit menstruace? Třeba jste opravdu těhotná? Testík jste zkoušela? Já jsem utrogestan brala na začátku těhu, aby se miminko udrželo. A třeba to "špinění" je už miminko :o)