Ahoj mám 1 rok a 3m antikoncepci a chtěli by jsme mimi 😉 a otazka zní za jak dlouho jste otěhotněli po roku braní anitkocepce?
Před tím jsem brala 7 let a otěhotněla jsem po 2,5r asi.
Brala jsem 12 let, otěhotněla jsem po 2 měsících. Je to strašně individuální.
...brala jsem HA asi 10 let a za 2 měsíce jsem byla v tom, ale mám kolem sebe hodně holek, kterým to trvalo rok a déle.
Poprvé jsem nechala proběhnout jeden cyklus a v druhém už otěhotněla. Podruhé ( to jsem ale i kojila) to trvalo déle a na srovnání cyklu bylo třeba odstavit a pít kontryhel.
Já jsem na konci února vysadila, dostala jsem MS, pak jsem ji dostala až po 60 dnech a vyvolání agolutinem. Od té doby jsem dostala duphaston, který mám brát prvně za pár dní. Pravděpodobně nemám vůbec ovulaci, cykly rozházené, ale jsem teprve dva a půl měsíce po vysazení HA, tak snad se to někdy srovná ☹
Ahoj ja ji brala 15let v kuse a zadarilo se po 9mesicich.. Zkouseka jsem 7mesicu bylinky kontryhel, jerab praci a femibion.. To jsem pak vysadila a v breznu poridila fertilityblend pro pary na 2mesice a v dubnu jsem k tomu pridala gynex a po 3tydnech uzivani gynexu jsem nasla //
Ja brala HA od 15 do 20 let, ve 22letech se zadarilo.. No ale myslim si ze to bylo i psychickym stavem, zivotnim stylem a praci, popravde se zadarilo mesic po tom, co jsem z prace servirky a nocniho zivota presla do klidnejsi branze 🙂 protoze najednou byl cas na spanek, jidlo, odpocinek.. Ale rozhodne jsme se nesnazili, nepocitala jsem ovulace a nejake vnitrni teploty a hormony. Proste to bylo na prirode🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
první za 4měsíce ,druhy za 9mesicu ale bylo to mimodeložní tak po laparoskopii za další 4 měsíce a ted třeti prcek za tři měsíce...