Ahoj holky. Nemate některá zkušenost s tehotenskymi testy Woman secret baby a s ovulacnimy testy od této značky?
@ha_ja mě právě dnes dopoledne na ovulacnim čárku a na tehotenskem dušíka. Nevím jestli ho tam uvidíš. Tak mě to právě zajímalo
@veronika8808 Vidím. Zkus z ranní moči. Nikdy jsem neměla s těmito testy problém, tak držím palce, ať sílí.🙂
@ha_ja bylo to dnes z ranní moci. Na zítra mám Dr. Maxe, ten mě nikdy nezklamal tak uvidím 🙂
@veronika8808 a co chceš zjistit, těhotenství nebo ovulaci? Ovulační test je hodně slabý, na těhotenském je to hodně velký duch, hlavně, jestli je to po delší době po odečtu, což předpokládám
@blondynka400 Těhotenství. Jelikož se snažíme, sleduju ovu testy. Tahle moje blbá otázka vznikla tak, že mi ovu testy mimo plodné dny vždy ukazují buď jen rysku nebo nic, proto mě zarazilo že mi zase ukazují jako před ovu
@veronika8808 já bych hladinu LH hormonu nezjišťovala, to vůbec není směrodatné. Ač už jsem to tu někde kdysi četla, ale LH hormon v těle ženy nezávisle na tom, zda byl cyklus úspěšný či ne.
Jestli můžů poradit vykašli se na tyto levné proužkové testy a zkus digitální, je mnohem přesnější. Jestli napíše, že jsi těhu, dá se tomu věřit. A není to hledání duchů 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Těhotenské jsem používala a super, žádné duchy mi nedělaly, s ovulačními zkušenost nemám.🙂