Vytékající sperma. Neznamená, že to neklaplo, když vyteče i tak pozdě?

3. lis 2024

Ahojky, chtěla jsem se zeptat.. je normální že sperma z pochvy vytéká i 48h po styku ? Neznamená to že to prostě neklaplo, když vyteče i tak pozdě ? Děkuji.

lemamama
3. lis 2024

No já ti nevím, to bys musela snad dva dny ležet aby to tak.dlouho teklo. Může tobyt výtok. Nicméně ta logika toho, že to vytece, takže neotehotnis je úplně mimo. Takhle to absolutně nefunguje.
Poradila bych přestat to tak řešit, jinak neotehotnis nikdy. Držím palce ať se brzy zadaří 😊

elesse
3. lis 2024

Vzdycky vsechno vytece, co by se s nim asi tak delo, cestovalo za vajickem?

jana_zofie
3. lis 2024

Bud jsi troll nebo prosim nemej deti.

mimisekk
3. lis 2024

@jana_zofie proč by neměla mít děti? Co to je za vyjádření? Normálně se zeptala od toho je tahle skupina a pokud nechceš poradit tak nekomentuj a nebo nechod do téhle skupiny 🤦🏼‍♀️

opifka
3. lis 2024

@mimisekk Protože selský rozum a účinky gravitace stačily k zodpovězení otázky. Naprosto to vyjádření chápu :D

mimisekk
3. lis 2024

@opifka tak někdo není tak dokonalý a znalý jako vy 😀 normálně se zeptala od toho je takhle skupina 😀 nebo se sem psát nemůže? S čím si někdo neví rady? 🙂 no Jo česky národ plných hyen to říkám furt 🥰

nel_ias
4. lis 2024

Taky si nemyslím, že to bude vytékat 48 hodin, ale tak jako každá jsme jiná, že jo 😀 😀

autor
4. lis 2024

@nel_ias nevytéká celých 48h, proste něco vyteče normálně po styku a pak za 2 dny cca ještě něco malinko

vendulis
4. lis 2024

já jsem četla, že opravdu někdy sperma vyteče a někdy nevyteče a ovlivňuje to otěhotnění.

elesse
Včera v 19:18

@vendulis tak to si cetla spatne🙂 zadny vliv prokazan nebyl

elesse
Včera v 19:18

To si ale nemyslim, ze po dvou dnech jde o sperma, spis normalne jiny vytok