Vysoká teplota 10. den po ovulaci. Mohlo by z toho něco být?

21. srp 2020

Ahoj holky. Chci se zeptat, myslíte, že by z toho něco mohlo být? Nikdy jsem tak vysokou teplotu neměla. Spala jsem jako obvykle, nebudila se a ani žádné jiné okolnosti nebyly. Je mi jasné, že mi tady žádná nenapíšete ano, jasně, jsi těhotná nebo no na to jsi přišla jak, těhotná určitě nejsi. Ale jen informativně, jestli je to normální a nebo jste to po otěhotnění měla některá podobně a já bych si mohla dělat malé naděje 🙂 Děkuju 🙂

agony28
21. srp 2020

Ahoj uvidíš po pár dnech jestli teplota se bude držet moc držím palce 😊

nina004
21. srp 2020

Skús zajtra ráno test a uvidíš. Vyzerá to veľmi nádejne 🍀

autor
22. srp 2020

@nina004 @agony28 tak asi nic 😔

autor
25. srp 2020

@nina004 @agony28 holky, já už si připadám jak blázen...12 DPO jsem dělala test, negativní. Dnes opět teplota nad 37, 9 dní mě bolí prsa, 5 dní mě do toho bolí i podbřišek. MS bych měla dostat v pátek. Bojím se další test udělat. Co myslíte? 🤔

nat
25. srp 2020

No teplota vypadá velice dobře ani žádný výrazný pokles,ovulace vypadá dobre označená je. Pokud vidím jsi 14 DPO to už by měl být náznak na testu....

autor
25. srp 2020

@nat myslíte, že můžu udělat test i odpoledne a bude výsledek prokazatelný ?

nat
25. srp 2020

Ano určitě 🙂 Já si dělala test odpoledne byla jsem 10 DPO a čárka byla krásně vidět 🙂 Jen se snažte méně pít ať není moč moc ředěná 🙂

agony28
25. srp 2020

Držím palce dej vědět🙂

nina004
25. srp 2020

Podľa mňa vyzerá teplota pekne. A už by ti test mohol ukázať aj poobede výsledok. Len aspoň dve hodky predtým nepi,aby bola moc viac koncentrovaná. 🙂

autor
25. srp 2020

@nat @agony28 @nina004 holky tak TT negativní 😢

nat
25. srp 2020

Fakt ☹ To je divný ,Vše vypadá v pořádku ....Tak to mě mrzí ,tak ještě bych počkala do pátku udělat ještě test a pokud bude i tak negativní zašla bych na gyndu

autor
28. srp 2020

@nat já už nevím 😔 teplota dnes opět nahoře, TT včera negativní...

nat
28. srp 2020

No to už by opravdu musel být test pozitivní ,teď bych opravdu radila k lékaři a konzultovat s tím,protože jinak to vypadá moc hezky tak to je divné...