Ahoj holky. Chci se zeptat, myslíte, že by z toho něco mohlo být? Nikdy jsem tak vysokou teplotu neměla. Spala jsem jako obvykle, nebudila se a ani žádné jiné okolnosti nebyly. Je mi jasné, že mi tady žádná nenapíšete ano, jasně, jsi těhotná nebo no na to jsi přišla jak, těhotná určitě nejsi. Ale jen informativně, jestli je to normální a nebo jste to po otěhotnění měla některá podobně a já bych si mohla dělat malé naděje 🙂 Děkuju 🙂
Skús zajtra ráno test a uvidíš. Vyzerá to veľmi nádejne 🍀
No teplota vypadá velice dobře ani žádný výrazný pokles,ovulace vypadá dobre označená je. Pokud vidím jsi 14 DPO to už by měl být náznak na testu....
@nat myslíte, že můžu udělat test i odpoledne a bude výsledek prokazatelný ?
Ano určitě 🙂 Já si dělala test odpoledne byla jsem 10 DPO a čárka byla krásně vidět 🙂 Jen se snažte méně pít ať není moč moc ředěná 🙂
Držím palce dej vědět🙂
Podľa mňa vyzerá teplota pekne. A už by ti test mohol ukázať aj poobede výsledok. Len aspoň dve hodky predtým nepi,aby bola moc viac koncentrovaná. 🙂
Fakt ☹ To je divný ,Vše vypadá v pořádku ....Tak to mě mrzí ,tak ještě bych počkala do pátku udělat ještě test a pokud bude i tak negativní zašla bych na gyndu
@nat já už nevím 😔 teplota dnes opět nahoře, TT včera negativní...
No to už by opravdu musel být test pozitivní ,teď bych opravdu radila k lékaři a konzultovat s tím,protože jinak to vypadá moc hezky tak to je divné...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj uvidíš po pár dnech jestli teplota se bude držet moc držím palce 😊