Dobry den. STM provozuji pul roku. Menstruace pravidelna +-1 den. Vzdy 1 den pred MS pokles BT a na druhy den menstruace a teploty se az do ovulace drzely v urovni poklesu. Tento cyklus pokles BT a jeste to dopoledne prisla menstruace. 2.+3.DC (dnes jsem 3.) teplota zase vzrostla o 0,15...a menstruace dnes nikde (v MS kalisku pres noc nic - minimalne lehce hnedy vytok, jakoby hlen asi). Nevite cim by to mohlo byt? Nemocna nejsem, minimalne se necitim. Okolnosti taky zadne... Klasika, rano budik na 7:30 a merim jeste v posteli... Snazime se o miminko... Ale predpokladam, ze tehotenstvi to nebude 😆
@terka80 zbytečně paní plasite, vždyť tam, kde je zaznamenana ovu má vzestup přesně o 0,2 stupně z 36.49 na 36.69. Takže podle teploty ovu proběhla
@kapecko22 Nejsou vidět teploty ze začátku cyklu, ale z těch, co vidět jsou, je ovulace jasná. Tohle je podle mě jedna z nejlepších aplikací na zaznamenávání bt, ještě se mi nestalo, že bych vyhodnotila ovulaci jinak, než ona (za dejme tomu 2,5 roku měření). Sleduje víc příznaků a víc pravidel, takže je spolehlivá 🙂
Jinak bt může občas klesnou až v průběhu ms, jak už někdo psal. Drobné odchylky v cyklu jsou naprosto normální věc 🙂
@barulinka20 @madbetka Dekuji za ujisteni. Aplikace vyhodnocuje spravne. Vse si samozrejme overuji... 6 nizkych teplot, pak nasleduji 3 vyssi nad linii... Vetsinou to potvrdim az 4.merenim, dle vyjimky c. 2
Tak jsem si tedka, jen tak ze zvedavosti, zmerila BT (je 21:45 vecer). A je 36,51...takze uz to asi kleslo a svet je zase v poradku 😆
@terka80 Zrovna Fertility friend si občas ovulaci značí, jak se mu zachce, takových grafů už jsem tu viděla spousty.
Ten graf, který tu vidíme, začíná 11DC, ale to přece neznamená, že až ten den začala měřit... Otázka byla na teploty na konci cyklu a ty vidíme 🙂
@kapecko22 Teplota teď nemá s bt vůbec nic společného, neřekne to vůbec nic 🙂 Uvidíš ráno.
Tak teplota posledni 3 dny: PÁ 36.65 ... SO 36.40 ... NE 36.62
Takze asi vse v poradku...a jenom nejaka zmena oproti minulym cyklum 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kapecko22 Zkuste těhotenský test, mohlo se jednat o nidaci.