Když sem 19dpo, pozná něco lékař na ultrazvuku nebo podle gyn. vyšetření ? Na testy už nevěřím, protože jednou ukáže ducha a druhý den zas ne. Díky.
19dpo je asi brzo. Já byla poprvé po asi týdnů zpoždění a neviděl skoro nic. Radši na krev, ale aspoň 2x, ať se vidí případný růst HCG
Ne určitě nepozná, jedině z krve. Testuj stejnými testy a mělo by to být ok 🙂
@mzacikova Děkuji 🙂 a myslíte, že test ještě nic neukázal ale těhotná být můžu ?
@stastnamatka07 proč nepočkáš, jestli ti vynechá MS a pak si neuděláš test? Pokud nic neukáže, tak nejspíš těhotná nejsi....
19 dpo už by ukázal. Já měla 12dpo krásnou čárku, už to nebyl žádný vykoukal duch. Ale musíte počkat na ms, někdy i test ukáže později.
@blbajulca No.. tak jinak 🤦 Já už mám zpoždění 6 dní, proto to řeším.
@mzacikova No právě..
@stastnamatka07 jestli je spozdeni 6 dní již by ti měl test ukázat. Pokud nebyla ovulace o hodně později. Víš kdy byla??
@chicky1j2 Jojo 12.08
@stastnamatka07 to si myslím že už by test ukázal aspoň ducha. Jestli teda testujes testy s citlivostí 10 mlU. ☺️
@chicky1j2 Ano testuji ale taky záleží kolik jednotek HCG je v moči, já sem to u prvního těhotenství zjistila až v 6 týdnu, že sem těhotná. A to byl teprve test jak dálnice.
@stastnamatka07 doporučuji najít nejbližší laboratoř a skočit si na test HCG jako samoplatce. Je to nejrychlejší a nejjistější varianta. Platila jsem kolem třech stovek a odpoledne jsem měla výsledek...
@misak48 děkuji, zítra jdu 🙂
19dpo už by testy měly ukázat, a to i 25tkové...na krev musíš aspoň dvakrát (ob den), abys viděla, co ta hodnota dělá (teda pokud to první vyjde pozitivně)..a doktor nic neuvidí, až tak 6tt vidí dutinku a ani to nic neřekne, teprve pak se to ukazuje🙂 takže jedině to hcg v krvi, pokud testům nevěříš🙂
Jeste je brzy. Vyckej tak 10-14 dni.
@stastnamatka07 tak jak to dopadlo?
@krupka3 Opravdu ? Zatím test negativní, sem 21 dpo, 8 dní zpoždění. Na krev sem nebyla, pokaždé sem nestíhala časově :/
@stastnamatka07 test 19dpo uz by mela byt dalnice. Odpovidala jsem na to, zda uz neco pozna lekar na utz.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07 nejlíp zajít na krevní test.