Vysazení HA, úprava cyklu, časem otěhotnění. Kdy jste otěhotněly?

lalolita
4. zář 2020

Ahoj,
Vysadila jsem po půl roce HA Evellien,z důvodu přibírání a opakovaného krvácení. Nicméně 13.8 jsem i přes HA začala krvácet ,trvalo to 6dni, týden pauza, zase 5dni, dva dny pauza a zase jsem začala krvácet. Tentokrát šílené bolesti kříží, podbřišku. U dr jsem byla v úterý, avšak neřekla mi, po jak dlouhé době, by se cykly upravily, či jak tomu dopomoct k úpravě.
Je to celkem otravne , tak dlouho a často krvácet.
Nicméně po jak dlouhé době po vysazení jste i otehotněly?
Lze úpravě a případně těhotenství nějak pomoct? Například kontryhelem, listovkou?

První malá je po roce a půl snažení, druhá po měsíci a hned den po MS. Tak ještě třeba za půl roku toho chlapečka 😃
Díky za rady a tipy.

martina_cz
4. zář 2020

@lalolita já jsem pila kontryhel a maliník a otěhotněla jsem třetí cyklus. Můj první cyklus jsem dostala ms 52dc, další 37dc a ta další už nepřišla, ale ovulaci jsem si hlídala ovu testy a měřila bt 😊

michaela1990xx
4. zář 2020

Ja vysadila antikoncepci po 15ti letech a do mesice jsem byla těhotná 🙏🙂

viky3293
5. zář 2020

@lalolita Já ji vysadila v březnu a od května už jsem v tom 😂 Ale u každého je to asi jinak 🙂

beyun
5. zář 2020

Já jsem vysadila po cca 7 letech, čekala jsem, že dostanu první přirozenou menstruci (ne krvácení ,které nastane vždy po vysazení/ pauze mezi platíčky prášků, to přišla hned po dobrání), ale tu jsem už nedostala, takže v podstatě hned v dalším cyklu. Tím, že jsem čekala pořád menstruaci a byla jsem seznámena s tím, že to může trvat, nijak jsem to neřešila, takže jsem byla pak mile překvapená, že jsem na preventivce byla už v 8 týdnu 🙂

marketka07
14. zář 2020

Ahoj holky,berete někdo anti. SIDRETA ? Mě ji můj Dr napsal,protože se cca a rok snažíme o třetího prcka a mi se objevil myom,mám ho na přední straně delohy, proto mi napsal antikoncepci na 3m, mám ji brát v kuse a po dobrání máme na to s manžou hnedka vletět co nejčastěji.....povedlo se Vám některé takhle Mimi?