Ahoj,
Vysadila jsem po půl roce HA Evellien,z důvodu přibírání a opakovaného krvácení. Nicméně 13.8 jsem i přes HA začala krvácet ,trvalo to 6dni, týden pauza, zase 5dni, dva dny pauza a zase jsem začala krvácet. Tentokrát šílené bolesti kříží, podbřišku. U dr jsem byla v úterý, avšak neřekla mi, po jak dlouhé době, by se cykly upravily, či jak tomu dopomoct k úpravě.
Je to celkem otravne , tak dlouho a často krvácet.
Nicméně po jak dlouhé době po vysazení jste i otehotněly?
Lze úpravě a případně těhotenství nějak pomoct? Například kontryhelem, listovkou?
První malá je po roce a půl snažení, druhá po měsíci a hned den po MS. Tak ještě třeba za půl roku toho chlapečka 😃
Díky za rady a tipy.
Ja vysadila antikoncepci po 15ti letech a do mesice jsem byla těhotná 🙏🙂
Já jsem vysadila po cca 7 letech, čekala jsem, že dostanu první přirozenou menstruci (ne krvácení ,které nastane vždy po vysazení/ pauze mezi platíčky prášků, to přišla hned po dobrání), ale tu jsem už nedostala, takže v podstatě hned v dalším cyklu. Tím, že jsem čekala pořád menstruaci a byla jsem seznámena s tím, že to může trvat, nijak jsem to neřešila, takže jsem byla pak mile překvapená, že jsem na preventivce byla už v 8 týdnu 🙂
Ahoj holky,berete někdo anti. SIDRETA ? Mě ji můj Dr napsal,protože se cca a rok snažíme o třetího prcka a mi se objevil myom,mám ho na přední straně delohy, proto mi napsal antikoncepci na 3m, mám ji brát v kuse a po dobrání máme na to s manžou hnedka vletět co nejčastěji.....povedlo se Vám některé takhle Mimi?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lalolita já jsem pila kontryhel a maliník a otěhotněla jsem třetí cyklus. Můj první cyklus jsem dostala ms 52dc, další 37dc a ta další už nepřišla, ale ovulaci jsem si hlídala ovu testy a měřila bt 😊