Holky po jaké době jste otěhotněly po vysazení antikoncepce?
@ella1995 2roky ale ZT,úspěšné těhotenství bylo až po 6letech
6 mesicu. Po vysazeni HA jsem nemela ovulaci, chvilku to trvalo...😏
Ono asi u každé to je individuální
Druhý měsíc, ten první jsme si ještě dávaly pozor😂 brala jsem ji v kuse 12 let
U prvniho jsem brala antikoncepci 12 let a otehotnela jsem 3. Mesic a ted chcem druhe dite, antikoncepci jsem brala necele 2 roky a uz 7 mesicu se nedari, dle vseho ovuluji, menzes mam a stale nic
@sarikslezak taky sem to tak mela...HA sem vysadila loni v rijnu a teprve ted mam 3 mesic ovulaci...ale do toho mam PCO takte u nas snazeni bude na delsi dobu...
S první dcerou jsem otehotnela hned první měsíc, se druhou dcerou druhý měsíc a se třetí dcerou taky druhý měsíc. Ono je to individuální a těžko říct, jestli brani antikoncepce na to má vliv.
Taktéž první měsíc po vysazeni HA
5 let po vysazení HA a stále nic
5 měsíců
Já za rok a čtvrt, ale jen rok mi trvalo než mi naběhl cyklus zpátky, asi 3/4 roku jsem neměla ani ovulaci 🙈 brala jsem jí asi 6 let a už mi stačilo teda ...
Já vysadila po 15ti letech antikoncepci a hned další mesic jsem byla těhotná 😊 A to me každý strašil, ze kdyz jsem to brala tak dlouho a mockrát bez týdenní pauzy, ze to nepůjde hned.
Hned.
Prvni cyklus. Ale u druhe dcery uz jsem HA nebrala a otehotnela taky hned prvni cyklus bez ochrany.
Za 5 měsíců
Pul roku
Obě děti hned druhý měsíc. Ale nic jsem neřešila, nesledovala ovulaci. Jen jsme si užívali 🤭
Treti cyklus od vysazeni (ale bylo to vic nez tri mesice, protoze velmi dlouhe cykly). Po 12 letech brani HA. Je to individualni a zalezi na spouste veci, fungovani tela, hormony, jakou HA clovek bral, jak ji snasel, proste ten vliv na telo se neda predpovedet.
@michaela1990xx já ji taky právě brala dlouho v kuse a jen co 3 měsíce pauza
Tak uvidíme snad se zadaří
Děvčátka děkuji moc za vaše komentáře jste skvělé a jak tak čtu hodně z vás bralo dlouho antikoncepci jako já
Tak uvidíme 😊😊
Děkuji 🙏
Brala jsem ji 7 let a otehotnela jsem po roce a ctvrt. Jenze ja mela normalne pravidelny cyklus, ovulovala jsem. Myslim,ze to antikoncepci nebylo,ale po porodu jsem ji nebrala a podruhe jsem otehotnela na prvni pokus
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ella1995 3 mesic, ale kazda jsme jina a kazde telo funguje jinak 😉