Vynechání menstruace

marta_kovar
25. črc 2019

Ahoj holky,
už asi 6 dní se mi nedostavila menstruace. Antikoncepci neberu asi už 8 měsíců a cyklus mi povysazení ihned hezky naskočil. Cyklus mám cca 36-38 dní. S přítelem se nijak nechráníme ale zároveň máme přerušovanou soulož. Posledních pár dní jsem schopná jít na záchod každých 30 minut a po vykonání malé potřeby mám stále nutkání si zase odskočit. Navíc jsem posledních pár dnů poměrně unavená a usnu i odpoledne za světla. 😀 Test jsem si ještě nedělala dám tomu ještě pár dnů.
Miminko plánujeme ale asi až za pár měsíců, ale ikdyby se to stalo, byli by jsme moc rádi.
Budu ráda za jakoukoliv poznámku a zkušenost.🙂

barulina
25. črc 2019

A na co chces s testen cekat? Unavena ucirana muzes byt vlivem tehotenstvi ale taky nemoci, horm. Nerovnovahy a pod. Bez pro tes

hanicka_k
25. črc 2019

Určitě testovat... Jiné tady dělají testy 6 dní před vynecháním a ty už 6 dní vynecháváš a ještě jsi netestovala. 😁

marta_kovar
autor
25. črc 2019

@barulina Protože si říkám, že mám stále pocit jako by jsem měla mentruaci dostat ale stále nic.😀 A navíc na to nemám asi ještě úplně odvahu.🙄

cuuza
25. črc 2019

@marta_kovar Tak souložit bez ochrany můžeš a na test nemáš odvahu? Ufff

marta_kovar
autor
25. črc 2019

@cuuza Ironii by sis taky mohla nechat. A asi jsi nepochopila, že tu soulož takhle provádíme protože stejně plánujeme mimčo ale vážně by jsem nečekala, že by to přišlo teď.🙂

jaja01k
25. črc 2019

Těhotná být můžeš, ale taky nemusíš. Nemá cenu tady nad tím spekulovat, když sis neudělala test.

barulina
25. črc 2019

@marta_kovar tak odvahu bys dostat uz mela a bud vnklidu. Obe me tehotenstvi jsem ms citila u dcerkyncelych 9mesicu druhe bohuzel nedopadlo

pavca1982
25. črc 2019

To já bych to nevydržela😉

balogis
25. črc 2019

Utíkej pro test a dej vědět.

makiska1
25. črc 2019

No já bych teda taky pri zpoždění a takových priznacich na nic nečekala... určitě zkus test... někdy to přijde když to člověk vůbec nečeká... my se začali snažit teď v červnu a ono se povedlo, jsem v 7tt... na dceru jsme čekali třičtvrtě roku...

marta_kovar
autor
25. črc 2019

Dobře, až budu cokoliv vědět, tak napíšu. Moc děkuji za všechny rady a názory!🙂

marta_kovar
autor
25. črc 2019

@makiska1 Zkusím a dám vědět. To ti moc přeji, ať všechno probíhá jak má! 😇

barulina
25. črc 2019

Jsem zvedava

ircinek
25. črc 2019

Ja taky jsem utahana porad bych spala vcera mne bolely vajecniky mela jsem po vycurani nutkani jit znovu test jsem si delala a bez vysledku docela mne to trapi jedno ditko uz mam a chtela bych jeste druhe a nikdy jsem antikoncepci nebrala tak snad objevim taky carku navic

marta_kovar
autor
25. črc 2019

@ircinek Budu ti držet palce! 🙂

makiska1
25. črc 2019

@marta_kovar díky moc 😊

lida9
25. črc 2019

me pri tehu na zacatku taky bolelo bricho jak kdybych ms mela dostat... jdi pro test, tady ti nikdo nic jineho neporadi...

marketanova
25. črc 2019

Není možné, že je to zánětem? A není nějaký přípravek kosmetický a lepší hygiena

marta_kovar
autor
25. črc 2019

@marketanova Nene, zánět nemám. Netrpím na ně. A je to právě v období kdy jsem měla mít menzes. 😊

ircinek
25. črc 2019

@marta_kovar dekuji snad se zadarilo i kdyz nevim ted mam 8 dnu spozdo a minuli mesic to same a 30 dnu spozdo

makiska1
27. črc 2019

@marta_kovar Ahoj tak jak jsi dopadla? Zkoušela jsi test?

marta_kovar
autor
28. črc 2019

@makiska1 Ahoj, test jsem si dělala v pátek a dle všeho negativní. Ale podbříšek mě stále bolí ale menstruace nikde. 🤷🏽‍♀️

makiska1
28. črc 2019

@marta_kovar hm tak to je záhada... možná cysta? Půjdeš na gyndu?

marta_kovar
autor
28. črc 2019

@makiska1 Je to zvláštní. Protože antinu jsem vysadila víc než před 7 měsíci a menstruace se mi hezky srovnala. Objednám se a uvidim. 😊

makiska1
28. črc 2019

@marta_kovar tak držím pěsti, hlavně ať je vše ok