Ahoj holky,
už asi 6 dní se mi nedostavila menstruace. Antikoncepci neberu asi už 8 měsíců a cyklus mi povysazení ihned hezky naskočil. Cyklus mám cca 36-38 dní. S přítelem se nijak nechráníme ale zároveň máme přerušovanou soulož. Posledních pár dní jsem schopná jít na záchod každých 30 minut a po vykonání malé potřeby mám stále nutkání si zase odskočit. Navíc jsem posledních pár dnů poměrně unavená a usnu i odpoledne za světla. 😀 Test jsem si ještě nedělala dám tomu ještě pár dnů.
Miminko plánujeme ale asi až za pár měsíců, ale ikdyby se to stalo, byli by jsme moc rádi.
Budu ráda za jakoukoliv poznámku a zkušenost.🙂
Určitě testovat... Jiné tady dělají testy 6 dní před vynecháním a ty už 6 dní vynecháváš a ještě jsi netestovala. 😁
@barulina Protože si říkám, že mám stále pocit jako by jsem měla mentruaci dostat ale stále nic.😀 A navíc na to nemám asi ještě úplně odvahu.🙄
@marta_kovar Tak souložit bez ochrany můžeš a na test nemáš odvahu? Ufff
@cuuza Ironii by sis taky mohla nechat. A asi jsi nepochopila, že tu soulož takhle provádíme protože stejně plánujeme mimčo ale vážně by jsem nečekala, že by to přišlo teď.🙂
Těhotná být můžeš, ale taky nemusíš. Nemá cenu tady nad tím spekulovat, když sis neudělala test.
@marta_kovar tak odvahu bys dostat uz mela a bud vnklidu. Obe me tehotenstvi jsem ms citila u dcerkyncelych 9mesicu druhe bohuzel nedopadlo
To já bych to nevydržela😉
Utíkej pro test a dej vědět.
No já bych teda taky pri zpoždění a takových priznacich na nic nečekala... určitě zkus test... někdy to přijde když to člověk vůbec nečeká... my se začali snažit teď v červnu a ono se povedlo, jsem v 7tt... na dceru jsme čekali třičtvrtě roku...
Dobře, až budu cokoliv vědět, tak napíšu. Moc děkuji za všechny rady a názory!🙂
@makiska1 Zkusím a dám vědět. To ti moc přeji, ať všechno probíhá jak má! 😇
Jsem zvedava
Ja taky jsem utahana porad bych spala vcera mne bolely vajecniky mela jsem po vycurani nutkani jit znovu test jsem si delala a bez vysledku docela mne to trapi jedno ditko uz mam a chtela bych jeste druhe a nikdy jsem antikoncepci nebrala tak snad objevim taky carku navic
@ircinek Budu ti držet palce! 🙂
@marta_kovar díky moc 😊
me pri tehu na zacatku taky bolelo bricho jak kdybych ms mela dostat... jdi pro test, tady ti nikdo nic jineho neporadi...
Není možné, že je to zánětem? A není nějaký přípravek kosmetický a lepší hygiena
@marketanova Nene, zánět nemám. Netrpím na ně. A je to právě v období kdy jsem měla mít menzes. 😊
@marta_kovar dekuji snad se zadarilo i kdyz nevim ted mam 8 dnu spozdo a minuli mesic to same a 30 dnu spozdo
@marta_kovar Ahoj tak jak jsi dopadla? Zkoušela jsi test?
@makiska1 Ahoj, test jsem si dělala v pátek a dle všeho negativní. Ale podbříšek mě stále bolí ale menstruace nikde. 🤷🏽♀️
@marta_kovar hm tak to je záhada... možná cysta? Půjdeš na gyndu?
@makiska1 Je to zvláštní. Protože antinu jsem vysadila víc než před 7 měsíci a menstruace se mi hezky srovnala. Objednám se a uvidim. 😊
@marta_kovar tak držím pěsti, hlavně ať je vše ok
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A na co chces s testen cekat? Unavena ucirana muzes byt vlivem tehotenstvi ale taky nemoci, horm. Nerovnovahy a pod. Bez pro tes