Ahoj holky.
Dnes mám zpoždění tak osmý den, teplota se drží nad linií. Od 12 dpo dělám tt a všechny negativní.
Dnes mě přepadla únava, přes den jsem spala 4 hodinky, teď mám nepříjemnou pachuť v puse. Tohle znám, protože jsem měla zamlklé těhotenství nedávno.
Psala jsem doktorce, když jsem měla 4 dny zpoždění, ale už po druhé mi napsala, ať opakuji tt ob den, na krevní test mě nechce vzít. Mám v papírech, že bych měla mít rizikové, bojím se, že se to zanedbá…
Jsem zmatená, že jsem to nedostala osmý den a těhotenské testy jsou negativní. Mám si udělat další zítra, ale mně to přijde už pozdě.
Jak jste to měly vy? Kolik dní dpo může být vůbec naposledy negativní test?
Ahjo, uvidím v pondělí, kdyžtak si skočím na tu krev.
Upozorňovala jsem doktorku, že mám podezření na málo progesteronu, že mám luteálku jen 10 dní. Řekla, že je to normální a teď mě necháva furt čekat.
To čekaní je únavné.
@verunqka Už by sa ti podľa mňa druhá čiarka ukázala. Skôr pôjde o nejakú nerovnováhu hormonálnu alebo tiež psychika ,keď na to veľa myslíš. Inak ja som mala luteálnu fázu 9 dní po prvom pôrode sa predĺžila na 10 dní teraz som akurát v treťom trimestri a obe tehotenstvá boli bez problémov aspoň čo sa týka progesterónu. ;) Držím prsty ✊☘️
Při pohledu na ten graf mohla být ovulace až 25/26DC, protože až potom se ti snížila kvalita hlenu, takže linie by byla 36,4. Chtělo by to spíš konzultaci s lektorkou STM. Třeba můj poslední graf mi teplotou i hlenem ukázal ovulaci, ale teplotu tehdy asi ovlivnily horka, protože ani ne do týdne se totéž zopakovalo, ale to už ovulace opravdu byla. I jsem to konzultovala, protože to byl netypický graf. A výsledek toho cyklu se narodí v březnu 😃 Ale na tu krev bych si v pondělí zašla, nic tím nezkazíš 🙂
@verunqka tak jak to dopadlo?
@katerinaaa87 dorazila ms :(
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunqka pokud chcete jistotu skočte si na krev jako samoplatce, nicméně těhotná asi nebudete, klidně to může být hormonální nerovnováha, to se prostě stává, takže bud ms dorazí později nebo injekce na gynde