Dobrý deň, chcem sa poradiť. Stalo sa vám niektorej,že vám z ničoho nič odzneli tehu príznaky? Som v 7tt a ešte na začiatku týždňa bol pre mňa problém prejsť z miestnosti do miestnosti ako sa mi motala hlava a bolo zle od žalúdka. Cítila som aj bolesť v podbrušku ako pri MS,na ktorú som sa budila aj v noci a za celý deň som skoro nič nezjedla. Teraz mám už tretí deň pocit ,že ani tehotná nie som. Ako by uťalo a zmizli úplne všetky príznaky. Modlím sa,aby bolo všetko ok,ale mám z toho taký blbý pocit.
Tak to mě všechno začalo cca v 10tt a drželo se dlouho
Ahoj, mně se to bohužel stalo a bylo to ZT 8+2, přišlo se na to v 10+1, kdy jsem začala spinit a SP o dva dny později. Držím palce, ať je to u tebe v pořádku 👍🏻ale zase u dcery jsme nemela příznaky skoro žádný, zjistila jsem to až skoro v 9tt, jen mne pobolivalo břicho jako před MS, jinak celé tehu vůbec nic. Teď u druhého (nepovedené) bolesti hned od začátku, břicho, prsa, špatně jsem spala, několikrát za noc na WC.
Poprvé jsem měla ZT v 10.tt, kdy se na to přišlo pravděpodobně hned druhý den a tehdy mi příznaky ustoupily před revizí, ale už jsem o tom věděla. Podruhé mi vymizely příznaky kolem 8/9.tt, několik nocí jsem to obrečela, ale vše v pořádku až do konce těhotenství, i když jsem se pořád hodně stresovala 🙂
Mě se to stalo v předchozím těhotenstvív 9tt a bohužel v 11tt to skončilo samovolny potratem takže Vám držím palce ať to je u vás jiné.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Stalo se mi to taky...a za pár dní se všechny příznaky vrátily a jsem v 37tt... Ale ten pocit je hrozně nepříjemný, držím palce.❤️💙💚💛