Holky jen bych vám chtěla popřát krásné vánoce, a kde jinde než tady, těm které se o miminko snažili a zadařilo se bych ráda z celého srdce pogratulovala, Krásný dáreček pod stromeček, a těm kdo jsou na tom jako já, snaží se stále a bez úspěchu, bych popřála mnoho pozitivní energie. Věřím že s novým rokem přijde něco krásného, třeba i ty dvě čárky na tom testiku vykouknou. Holky prostě věřte vašemu tělu, dejte jim dne lásky především sobě, to miminko to uvidí a přijde o to rychleji....😍🥰
Zkuste si do nového roku dát jedno předsevzetí a to udělat něco pro sebe...🤗
@carolineg1 Moc ti přeju, ať už dlouho nečekáte. My jsme se snažili celé 2 roky a teď tu mám v postýlce třítýdenní holčičku ❤️ a co jsme se kvůli tomu natrapili.
@carolineg1také přeji krásné Vánoce a mnoho štěstíčka do nového roku. Ono se zadaří, jen člověk musí věřit, že to miminko si cestu najde. Nám se zadařilo letos a jsme neskutečně šťastní. Podařilo se po 4 a půl letech a čekáme chlapečka 💙🍀. Já už nevěřila, vzdala jsem veškerou snahu, řešila jsem, že bychom začali pracovat v cizině, vše se domlouvalo, plánovalo a nakonec se ukázali // na testu. Z ciziny vzešlo a my se připravujeme na maličkýho Lukáška. Už v březnu bude s námi. Cestu si našel sám, bez plánování. Holky nevzdávejte to. Chce to čas a miminko ví, kdy bude ta správná chvíle 💙♥️🍀. Všem ze ♥️ přeji, aby se na vás štěstí usmálo co nejdříve 🍀🍀🍀🍀
Krásně napsané. Tobě také krásné svátky a ať se ti brzy ty // ukážou 😍
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@carolineg1 to je moc krásné přání 🙂 nám se zadařilo letos v únoru po skoro roce snažení. A teď si hraju na podložce s malým měsíčním prckem 🙂 takže přeji všem, kteří si miminko přejí, aby se ty dvě čárky brzy objevily ♥️