Vodnatý hlen vždy jen před ovulací. Co si o tom myslíte?

24. led 2024

Ahoj. Doufám že mi někdo bude moct poradit. Mám problém, že mám vždy jaždý cyklus vodnatý hlen 1-2 dny před pozitivním lh testem. V době pozitivního lh testu a den po lh testu už mám hlen hrudkovitější do bíla nebo hodně lepkavý. Celkově mi příjde že mám i chutě na sex spíš před testem než po něm. Bolest vahečníku mi začíná tak týden před ovulací a končí tak týden po ní takže podle toho to nepoznám.
Nevím co si o tom mám myslet. Vím že ovulace nemůže přijít před zvýšeným lh ale nevím jak si mám ty dřívější příznaky vysvětlit.
Zatím se řídím dle testů, sexujeme až po pozitivním lh testu a v den testu. Snažíme se 8 měsíců a nic.

lentilkah
24. led 2024

Tak ten bilkovity hlen ma za ukol udelat vhodne prostredi pro spermie, ktere si pak na vajicko klidne ty 2-3 dny pockaji.

lencaa11
25. led 2024

Ovu test není záruka ovulace to jen jen že máte v těle hormon spíš bazální teplotu vyzkoušet a více se dát do klidu a sexovat podle chuti hlava dělá hodně ..

cilkat
25. led 2024

Klidně sexujte podle hlenu - spermie umí na vajíčko pár dní počkat. Ale spíš... Klidně prostě sexujte. Podle chuti. Snad mimi přijde. Držím dalce

jahodice
25. led 2024

Chtělo by to doplnit základy biologie. Průhledný hlen je známkou blížící se ovulace. A má za úkol udělat pro spermie vhodné prostředí, aby pár dní vydržely.

autor
25. led 2024

Dobře, děkuju. Všude je uvedeno, že bílkovitý hlen je hlen ovulační, takže jsem myslela, že je až při ovulaci, ne před ní 😅 Začnu si měřit BT👍 Úplně jen na chuti na sex to nechat nemůžu. Máme oba potřebu tak jednou týdně, což bych asi ani neotěhotněla.

cilkat
25. led 2024

A klidně i otěhotěnla... jednou týdně je celkem v klidu se trefit do plodných dnů... Svého prvního syna mám z jediného milování za asi tři měsíce (nejdřív mi bylo blbě, pak byl muž na služebce... a pak už mi bylo zase blbě, protože jsem byla těhotná ... taky jsem tomu nevěřila, protože jsme spolu spali fakt za tu dobu jednou a ještě "úplně mimo ovulaci".

lentilkah
25. led 2024

@cilkat Syn je taky z jednoho sexu za mesic 🙂