“Vítězné grafy” BT a zkrácení čekání na MS. Podělíte se?

barulinka20
11. dub 2021

Ahoj holky, vy co jste si měřily/měříte bazálku, nechcete se podělit o své vítězné grafy? Já jsem dnes 11DPO a graf mám úplně splašený, oproti předchozím měsícům, tak už jen čekám, kdy ta potvora🔴 zase dorazí.😅a kdo taky čeká na MS, nebo //, můžeme si tady pokecat a zkrátit si to čekání🥰

nagojka
11. dub 2021

Ahoj tady je muj vitezny graf..🙂

michaelarousova
11. dub 2021

@barulinka20 muj jediny graf a hned byl uspesny☺️ Hodne stesti at to vyjde☺️

barulinka20
autor
11. dub 2021

@michaelarousova jee tak to gratuluju😍já mám tento měsíc strašně nízké teploty😫Uvidime, kdy se konečně zadaří😊

pajasala
11. dub 2021

Ahojky můj vypadal takto a nyní jsem 11 tt

michaelarousova
Autor odpověď smazal
Zobraz
michaelarousova
11. dub 2021

@barulinka20 ale to vypada nadejne☺️

barulinka20
autor
11. dub 2021

@michaelarousova uvidime, už parkrat to vypadalo hodně nadějně a pak prislo akorát zklamání😕 akorát teď mě zarazilo, že MS mi má přijít až ve čtvrtek a já začala slabě špinit. Nemáte s tím zkušenost? Mě se to zatím nikdy před MS nestalo, ani během ovulace😳

palja
11. dub 2021

@barulinka20 prý to může být nidacni špinění, ale nikdy jsem to neměla, jen jsem to tady četla v diskuzi. Držím palce ať to tentokrát vyjde

michaelarousova
11. dub 2021

@barulinka20 ja s tim zkusenost nemam bohuzel☺️ Ono je mozne uplne vsechno☺️Nezbejva nez cekat☺️ Ja si teda test delala uz asi 9dpo 🙈 ale ja si byla jista ze jsem poznala uhnizdeni

cinam
11. dub 2021

Mám dva u sebe v albech, tak koukni 😊 teploty mívám vždy nízké

barulinka20
autor
11. dub 2021

@cinam koukala jsem a jeden graf byl dost podobný tomu mému aktuálnímu, tak se třeba snad konečně poštěstilo🍀a musím ti pochválit svatební saty, byly nádherné!😍

cinam
11. dub 2021

@barulinka20 moc držím palce, graf vypadá opravdu nadějně 😊 a děkuji

bomo1
13. dub 2021

Ja měla vždy nízké teploty a ve vítězném grafu mi po ovulaci poprvé vylezly nad 37, tak jsem si říkala že se asi něco děje 😃 A dělo 😃

barulinka20
autor
13. dub 2021

Holky tak nic, ta potvora 🔴 přišla, bez poklesu teploty a ještě k tomu o 2 dny dřív . 🤦‍♀️