Ahojky, můj gynekolog mi předepsal kyselinu listovou 10 mg, abych jí užívala jednou týdně.
Mám docela slabou imunitu tak bych ráda doplnila i nějakým dalším přípravkem, na to mi řekl že je to zbytečné...
Až tolik ovoce a zeleniny nesním, tak 4 krát to týdne asi něco, z hodně věcí mi je špatně.
Uvažuju o Calibrum Babyplan.
Jak zjistím že se podaří chtěla bych užívat GS Mamavit Prefoli + DHA
Co myslíte?
Co jste užívaly vy či užívate. Díky moc za rady a tipy
Ahoj,ja jsem v tehotenstvi uzivala jen kys.listovou a magnesium,nic dalsiho jsem nesnesnal,po vsem se mi delalo zle.Gynekolog mi taky doporucil Folgravid ( je to kombinace DHA a kys. listove),ale tech pripravku je na trhu hrozne moc,slozeni maji podobne a taky kazde muze vyhovovat neco jineho. 🙂 Osobne si ale myslim,ze je to zbytecne a u dalsiho tehotenstvi to vyresim stejne.
já měla od gynekologa také kyselinu listovou 10mg před otěhotněním + 1. trimestr, od 1. trimestru mi navíc doporučili, abych užívala obden nějaký přípravek, který obsahuje selen, zinek a jód + k tomu vypít tak 2 sklenice mléka/kefíru denně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anabella_lee já užívala kyselinu listovou, po prvním trimestru jsem užívala GS Mamavit, ale z celého balení asi jen 15 tablet, podle mě je to taky zbytečné - pokud máš pestřejší stravu. Mě Dr. tvrdila, že vitaminy jsou potřeba především pro sociálně slabší, kdy si nemohou koupit čerstvé ovoce, ale ti si pak nemůžou koupit ani ty vitaminy - paradox