Ahojte holky, používáte nějaké vitamíny či homeopatika při snažení otěhotnět? Děkuji za odpověď 😇
Já mohu doporučit bylinný komplex Passion Women, který podporuje otěhotnění. Kdyžtak mi napište, do zítřka je v akci🙂
Akorát listovku
My se snažíme a užívám vitamíny Mamavit a piju kontryhelovy čaj a Vytoužené miminko čaj
Jestli se nesnažíš otěhotnět nějak výrazně dýl ale pouze začínáš, tak vitaminy jsou asi zbytečné.
Hod se do klidu, jez pestrou stravu. Z pilulek zatím stačí kyselina listová, ta se doporučuje začít brát klidně před začátkem snažení.
Další vitaminy pak zaradíš dle potřeby (a případného nechutenství)
Mě doktorka doporučila toto: https://www.pilulka.cz/femibion-1-planovani-a-1... ale snažili jsme se hodně dlouho, tak jsem pak přešla jen na kys.listovou a pak se k tomu vrátila v těhotenství.
@danielaveve jak dlouho jste se snažili? Jestli se mohu zeptat
@majaa123 Snažili jsme se 2 roky a pak jsme stejně skončili na IVF a máme krásného kluka ;)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@majaa123 ahoj, používala jsem kyselinu listovou, macu, bumet, greentrio, selzink a vitamín E, ale z toho jen kys. listovou, vit. E a macu hlavně kvůli snažení, ostatní jsem brala a beru i normálně 🙂jinak jsem pila taky čaj Ludmily Mojžíšové