Vitamíny při plánování miminka. Koupit k nim i listovku?

barunka2020
13. čer 2020

Ahoj Holky,začali jsme se s partnerem snažit o miminko,pořídila jsem si vitamíny z DM A-Z MAMA, jen přemýšlím zda i přesto si nemám koupit tu listovku, není ji v tom málo? Má někdo zkušenosti?

klokanka31
13. čer 2020

@barunka2020 Já brala jen listovku a mám mimčo zdravé...

andyskarsgard
13. čer 2020

Já měla fembion a jsem teď těhotná, teď mám chytré miminko

jjasmina
13. čer 2020

Před těhotenstvím jsem brala jen listovku, během těhotenství vitaminy jen jeden měsíc v 1.trimestu a jeden měsíc na začátku 2. Trimestru

marketanova
13. čer 2020

Dobrý večer, já užívala kyselinu listovou a teď, když máme děti používáme pro ně hodně probiotika pro děti a brusinky.

michaela1990xx
13. čer 2020

Já brala a beru taky jen kyselinu listovou

malytlustyhroch
14. čer 2020

Az mama ma vzadu slozeni, tak se koukni tam, jestli je ji tam dost. Cast populace ma ale problem se vstrebavanim folatu a potrebuje listovku nastepenou (jak se to pozna, nevim). Nasteprna je jen v nekterych vyrobcich, az mama to asi nebude.

terla
14. čer 2020

Vždy jsem užívala obyč kyselinu listovou bez dalších přídavků, občas si slupnu Vít. C. A obě děti dravé a celé těhotenství vpořádku. Spíš jsem si kontrolovala, abych jedla vyváženě.

barunka2020
autor
14. čer 2020

@malytlustyhroch tam je právě obsah listovky 400,což některé mají taky ale některé pro změnu mají 800..tak nevím kolik přesně by bylo třeba, asi to nechám tak a řešit to nebudu ..

marketka_m
14. čer 2020

já brala femibion, doporučil mi gynekolog, ale také řekl, že to není záruka že dítě bude zdravé, a ani i když to nebudu brát tak se také nic neděje, že prej více záleží od těla, mysli atd.. než od doplnku stravy