Prosím o radu někde jsem tady četla jaké vitamíny jsou dobré na otěhotnění pro ženu i pro muže? A nemůžu to najít
@holubing - já jsem kvůli špatnému spermiogramu manžela podstoupila 4x ivf icsi a nic. Pak jsem si našla na netu vitamíny Profertil. Jsou drahé,na 3 měs. stojí cca 3000,- A musí se to brát minimálně ty 3 měsíce. Když jsme se vyprdli na doktory, tak jsme vrazili prachy do tohodle a po 5ti měs., co to manžel užíval, jsem byla těhu. Když jsme chtěli druhé mimi, tak to manžel zase začal brát a za 4 měsíce se zadařilo. Podotýkám, že o první mimčo jsme se snažili 4 roky a doktoři nám řekli, že normální cestou to nepůjde.... Možná to byla náhoda, možná by se nám to i bez léků povedlo, ale já věřím, že ty vitamíny ten spermiogram zlepšili a díky tomu máme děti 😵 Těch peněz mi vůbec není líto.
AHoj @holubing @dorinek @luciebx @ninive211 @sisi137 a ostatní snažilky, těhulky a maminky 🙂
mohu Vás poprosit o vložení vlastní zkušenosti s Léky (vitamíny) na podporu mužské plodnosti do naší Wiki knihovničky, kterou si tady s maminkami tvoříme?
Stačí svůj příběh, radu, zkušenost napsat do https://www.modrykonik.cz/podpora-muzske-plodno... a pomoci tak všem ostatním ženám, které právě prochází stejným obdobím a na MK hledají v různých směrech radu, zkušenosti a hlavně Vaše příběhy, které jim velmi pomohou.
Děkuji Vám, že pomáháte a přeji Vám hezký den! 🙂
Janča
PS: Přispět a nebo napsat nový článek do Wiki může úplně každý. Knihovnička je otevřená všem, kdykoli! A pokud toto není téma, do kterého chcete přispět, můžete si vybrat z mnoha dalších: https://www.modrykonik.cz/wiki/all
Sarapis - ženy, Fertilan - muži
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
My užíváme FertilCare(pro mě ) a FertilMan(pro chlapa)