holky berete nebo brala jste některá z vás nějaké vitamíny k planovanému otěhotnění? Přemýšlím nad fertility blend myslíte že to má nějaký účinek? Nebo máte zkušenost s jinýma? Děkuji ... snažíme se už dva měsíce a pořád nic .... vím že to není moc dlouho ale mimi chceme a mooc se na něj těšíme a pořád to nevychazí....
Ahoj, souhlasím. Zkus využít čínskou medicínu, pomáhá velmi dobře. Bylinky, ale pokud možno pod kontrolou lékaře nebo odborníka, aby sis nerozhodila hormony totálně.
kontryhel piju... koupila jsem si čaj.... akorát mě trošku zaskočilo že je na něm napsané že není vhodný pro těhotné....a když si to tak vemu tak v prvních týdnech třeba nepoznám (kdybych byla) že jsem těhotná tak aby to plodu nějak neublížilo....
Ahoj, s tím kontryhelem to není tak horké jak píšou, určitě první měsíc, než vůbec zjistíš, že jsi těhotná to nevadí. Pak už by se neměli bylinky moc užívat, jen ty neutrální jako třeba jahodník se můžou. Na šalvěj nebo mátu v těhotenství pozor, to je nebezpečné. A před porodem je vhodné zařadit čaj z maliníku pro lepší porod. Já bylinkama řeším úplně vše a jsem naprosto spokojená.
Tuším že kontryhel se pije do ovulace (půlky cyklu). Já jsem před otěhotnění pila Nosifol,ale stačí i obyč kyselina listová.
kortyhel i maliník sa pijú od prvého dňa cyklu do ovulácie práve preto, že možu vyvolávať sťahy maternice - takže po ovulácii už nie pre prípad, že by sa náhodou zadarilo. Ja pijem čaj z maliníku a kúpila som si Femibion.
Ahojky, brala jsem - Fertility Blend. S manželem jsme se o mimčo snažili 9 měsíců a bez úspěchu. Koupila jsem ho na doporučení gynekoložky abych otěhotnění podpořila. Otěhotněla jsem po čtyřech měsících užívání. S účinky přípravku jsem spokojená.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,myslím si,že je lepší nrjdřív sáhnout po bylinkách,např. kontryhel,kotvičník apod.,než chemické vitamíny... a taky zvýšit příjem zeleniny.