Vitamíny k pomoci otěhotnět, braly jste?

jajaninikaka
21. črc 2015

holky berete nebo brala jste některá z vás nějaké vitamíny k planovanému otěhotnění? Přemýšlím nad fertility blend myslíte že to má nějaký účinek? Nebo máte zkušenost s jinýma? Děkuji ... snažíme se už dva měsíce a pořád nic .... vím že to není moc dlouho ale mimi chceme a mooc se na něj těšíme a pořád to nevychazí....

cb
21. črc 2015

Ahoj,myslím si,že je lepší nrjdřív sáhnout po bylinkách,např. kontryhel,kotvičník apod.,než chemické vitamíny... a taky zvýšit příjem zeleniny.

kytka12
21. črc 2015

Ahoj, souhlasím. Zkus využít čínskou medicínu, pomáhá velmi dobře. Bylinky, ale pokud možno pod kontrolou lékaře nebo odborníka, aby sis nerozhodila hormony totálně.

jajaninikaka
autor
22. črc 2015

kontryhel piju... koupila jsem si čaj.... akorát mě trošku zaskočilo že je na něm napsané že není vhodný pro těhotné....a když si to tak vemu tak v prvních týdnech třeba nepoznám (kdybych byla) že jsem těhotná tak aby to plodu nějak neublížilo....

cb
22. črc 2015

Ahoj, s tím kontryhelem to není tak horké jak píšou, určitě první měsíc, než vůbec zjistíš, že jsi těhotná to nevadí. Pak už by se neměli bylinky moc užívat, jen ty neutrální jako třeba jahodník se můžou. Na šalvěj nebo mátu v těhotenství pozor, to je nebezpečné. A před porodem je vhodné zařadit čaj z maliníku pro lepší porod. Já bylinkama řeším úplně vše a jsem naprosto spokojená.

hance09
22. črc 2015

Tuším že kontryhel se pije do ovulace (půlky cyklu). Já jsem před otěhotnění pila Nosifol,ale stačí i obyč kyselina listová.

mika251
22. črc 2015

kortyhel i maliník sa pijú od prvého dňa cyklu do ovulácie práve preto, že možu vyvolávať sťahy maternice - takže po ovulácii už nie pre prípad, že by sa náhodou zadarilo. Ja pijem čaj z maliníku a kúpila som si Femibion.

zuzatrhal
20. srp 2015
Uživatel zuzatrhal je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzatrhal.

Ahojky, brala jsem - Fertility Blend. S manželem jsme se o mimčo snažili 9 měsíců a bez úspěchu. Koupila jsem ho na doporučení gynekoložky abych otěhotnění podpořila. Otěhotněla jsem po čtyřech měsících užívání. S účinky přípravku jsem spokojená.